torsdag 19 april 2012

Vad händer om det förbjuds?

Svenskt snus kan förbjudas hörde jag. Varför det?...var min första fråga. Är det lönt? Tror dom inte att det kommer importeras snus? Vilket är då bäst?

Tycker det är bättre att de lägger ner energin på viktigare saker. Visst är snus oxå viktigt speciellt med tanke på att snus dödar det med, men det är saker och ting som aldrig kommer att utrotas ändå. Det förbjudna lockar mer så risken är bara att det kommer in på annat håll. Så jag undrar egentligen vad syftet skulle vara egentligen. Jag har inte läst så mycket om det så egentligen vet jag inte så mycket om det men jag är lika glad för det. Jag snusar inte ;-)

Idag har det regnat igen. Tråkigt väder men jag det är bättre att det regnar nu på våren än på sommaren, men tyvärr så tror jag inte att vi slipper undan under sommaren heller. Regn behövs ibland men det är tråkigt att behöva gå i det.

Jag tvättar idag för i helgen hinner jag inte. Men tvättar gör jag ofta ändå så någon gång är det skönt att få slippa det faktiskt.

Ni får ha en fin dag så hörs vi kanske senare.

Intressant?

3 kommentarer:

 1. Se vad Eu kan. Jag försöker sluta med snuset och hoppas jag lyckas. Här längtar vi efter solen och vårvärmen :-)
  Ha De!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Är du intresserad av att lyssna när jag spelar och sjunger med? I så fall kolla här http://fahlgrenanna.blogg.se/2012/april/musik.html kommentera gärna vad du tycker!

  SvaraRadera
 3. Bästa lösningen är väl att i så fall förbjuda exporten av snus. Då behöver inte resten av Europa komma i kontakt med "det farliga snuset".

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...