fredag 27 juli 2012

Norden största??? Otroligt!

Var på Nordens största tivoli i går med Linda och hennes barn i går. Nordens största var väl att ta i för de hade bara 1 karusell för de större barnen och två till de små samt radiobilar. Sedan hade de hoppborgar som förstörde barnens hud. Speciellt den ena. Vilken det är kan ni se på bilden nedan.

Varnar alla barn för att kana i den! Pontus brände sig både på ryggen och på armen efter att ah kanat i den. Hur han ser ut kan ni se på bilden nedan. Axels tivoli som påstår sig vara Norden största tivoli kan behålla sina karuseller för sig själv!

Jag sa till mannen som stod vid hoppborgen att barnen inte kunde vara i den för att de brände sig och det gjorde ont. Då sa han att han inte visste och att jag kunde testa den. Han kunde knappt någon svenska så han förstod inte allt man sa och han var inte så smart heller. De fick byta till den andra hoppborgen och den var bättre iaf, men Pontus hann och få en massa märken på sin kropp ändå.


Barnen hade roligt annars, men det var inte så mycket att göra för dom ändå. Det var inte många attraktioner de hade så det blev ändå en besvikelse. Däremot hade de fler stånd med att kasta pil och dra i snören. Sådana stånd som bara gör att man blir av med pengar.Nej som sagt. Axels tivoli får ha sitt tivoli för sig själv hädanefter. 

Det började inte så bra då de skulle ha börjat kl 12 men hade rast till 16. Vi fick sitta i två timmar och vänta på att de skulle öppna tivolit. VI satt i skuggan tack och lov men det blev en lång väntan för barnen. Vi var 3 vuxna och 10 barn så lite tjat på barnen blev det ju ;-)


Jag hade trevligt sällskap iaf så allt gick ju inte förlorat :-)Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant?

3 kommentarer:

 1. Vad trist och vad dåligt att öppna fyra timmar för sent, vill de inte ha kunder tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man kan ju börja undra. Hade dom inte öppnat då så hade jag gått hem.

   Radera
 2. Vad trist och vad dåligt att öppna fyra timmar för sent, vill de inte ha kunder tro?

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...