lördag 18 augusti 2012

BabyBjörn


BabyBjörn vet nog alla småbarnsföräldrar vad det är för något. För er som inte vet kan jag berätta att det är ett varumärke som säljer produkter till barn. Jag har 7 barn och har testat många olika märken genom åren men det finns nog inget som slår BabyBjörn. Den kvalité dom har på sina produkter är det nog inte många som slår.

För 18 år sedan köpte jag en resesäng för 990 kronor. Det var mycket pengar på den tiden men jag har aldrig ångrat det köpet. Jag har använt den sängen till alla mina 7 barn och den har hållit i alla 18 åren. Ser man på hur många år jag har haft den till den summa som jag gav för den så blev den resesängen otroligt billig.

Jag köpte en bärsele till mina tvillingar 2002 och den bärselen hade jag till mina tvillingar samt till mina två små pojkar som jag senare fick. Jag hade alltså den bärselen i 7 år och sålde den sedan på en loppmarknad när jag inte behövde den mer. Jag har varit otroligt nöjd med mina saker som jag köpt från BabyBjörn.

De har många olika produkter och att välja mellan och samtliga är till små barn. De har pottor, stolar och babysitter. Med den erfarenhet jag har av BabyBjörn med tanke på hur länge jag har kunnat använda sakerna så tycker jag att BabyBjörn är att rekommendera. Priserna kanske är lite högre än många andra märken men med tiden blir faktiskt BabyBjörn billigare ändå tycker jag för jag tycker att kvalitén på BabyBjörn är mycket hög.

Är du intresserad av att läsa mer om BabyBjörn så läs mer om BabyBjörn här.


Intressant?

1 kommentar:

  1. Intressant! :)

    Fick du mitt mejl förresten? Lite orolig det hamnade i skräpposten!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...