tisdag 7 augusti 2012

Betsafe.com

Betsafe.com har jag aldrig hört talas om tidigare men jag förstod vad sidan handlade om när jag såg titeln på deras sida. Betsafe erbjuder den bästa servicen online och de ger supportgaranti 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det är en trygghet för alla som ger sig in leken så att säga. Jag blev lite förvånad när jag kom in på deras hemsida för jag hade föreställt mig en strikt layout men jag tycker att den var precis tvärtom.

När man kommer in på sidan så ser man att det är en spelsida och den är färgrik och i ögonfallande faktiskt. De har länkar längst upp på sidan och de är klara och tydliga vilket jag tycker är bra med tanke på allt som finns på sidan. Allt som finns där drar ögonen till sig men det är inte fladdrigt eller så. Det finns spel för alla som gillar casino spel. Det är poker och odds och en hel del andra spel som kan vara intressanta att testa. Vad sägs om Roulette, Jackpott eller Black Jack?

Det är lätt att göra sig medlem med och det kostar inget att vara medlem. Men det kostar däremot att spela. Jag själv spelar aldrig med riktiga pengar och det är av principer. Det är inget jag rekommenderar att man ska göra men det är ju upp till var och en. Till er som vill spela med pengar så är mitt råd att överväga det noga. Har ni råd att förlora? Det är en fråga som ni bör ställa er. Men för er som har övervägt att spela och har bestämt er så rekommenderar jag denna sida då de har dygnet runt support 7 dagar i veckan.

Intressant?

2 kommentarer:

 1. Ursäkta mig, vad säger att en sida är seriös bara för att de skriver att de har support dygnet runt, 7 dagar i veckan?

  Jag finns i din blogglista, men man kan ju undra varför du så sällan tittar in hos mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som du kanske läste så skrev jag oxå varnande ord i all allmänhet om sådana här spel. Ja varning och varning, men jag skrev att det är inget jag rekommenderar- Däremot så tycker jag att de som bestämt sig för att spela på nätet ska göra det på en sida där det finns support för då finns möjligheten att hjälp finns nära till hands.

   Ja du finns i min blogglista och jag brukar gå in till dig och läsa. Kanske inte varje dag för det hinner jag inte men när jag går in så brukar jag läsa i kapp. Däremot så är jag urusel på att kommenterar. Mycket för att jag vill hinna läsa så mycket som möjligt och sedan blir inte kommenterandet av.

   Jag gör likadant med alla de andra som jag har i min blogglista. Jag kan helt omöjligt hinna med att gå in till alla varje dag. Jag har ett liv utanför datorn med.

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...