onsdag 22 augusti 2012

Hem ljuva hem

Det har varit sköna dagar på Gotland. Idag kom regnet men vi skulle ändå hem så det gjorde ingenting. Däremot så var det lite jobbigt för vi hade flera timmar att göra något innan båten gick och det fanns inget att göra tack vare regnet, men det gick.

Detta är andra året som vi har åkt till Gotland. Förra året åkte vi en vecka tidigare än vad vi gjorde nu. En vecka efter pappas begravningsceremoni så åkte vi och den resan blev ett avbrott från allt som hade hänt. Jag behövde den veckan. Denna gången så känner jag att det är lättare men juli, augusti och september kommer vara månader som känns tungt i hjärtat framöver.

Pappa dog i juli, begravningen var i augusti och urnsättningen i september. De senare kvällarna så har tankarna gått till pappa och saknaden har varit ett faktum. Det har gått ett år och vart året har tagit vägen förstår jag inte, men det är borta.

Vi satt i bilen och lyssnade på musik. Det var Dansband och jag dansade mycket förr ute på dansställena. Ofta med mina föräldrar. Vissa låtar dansade jag med pappa och när de spelas så kommer minnena tillbaka. Det är både roligt och sorgligt på en och samma gång.

Hur som helst så är vi hemma igen och det är skönt fast vi har haft det bra. Borta bra men hemma bäst stämmer så väl. Det blir bilder och lite mer info om veckan som gått, men det får bli i morgon.

God natt o sov gott.

Intressant?

2 kommentarer:

  1. Hu var det att hitta boende på Gotland, har undviket att kolla för jag trott att det är dyrt :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade samma stuga som förra året och jag tyckte den var billig. Vi betalade 3500 kr för en vecka och då bor man lugnt och fridfullt. Vi bodde på en gammal station som de har haft till tågen då de gick :-)Kika gärna in på http://www.gotlandstaget.se/tule.htm

      Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...