tisdag 4 september 2012

Viaplay

Är det någon som läser min blogg som har Viaplay? Jag har hört mycket om det men jag är inte så insatt i det. Jag vet att man kan se på serier, filmer eller sport när man vill och har tid. Sport är kanske inget jag skulle välja att sitta och titta på men jag vet att det finns serier och filmer som man ibland missar på TV:n som jag skulle vilja se i efterhand. Någon som vet hur det fungerar?

Vad jag förstår så är det mesta gratis med och det är ju inte helt fel, men det finns tydligen paket som man kan välja att köpa. Man ska kanske börja med det som är gratis för att se om det är något man kommer att använda sig utav. Man ska ju ha tid att sitta framför TV:n, eller som i detta fallet, framför datorn och titta på film.

Det är i och för sig en bra tjänst annats för de erbjuder ju att man ska kunna se det man vill se när man själv har möjlighet och tid och det är ju bra.

Har ni Viaplay? Hur använder ni tjänsten isf?

Intressant?

1 kommentar:

 1. Hej Sjubarnsmamma!

  Kul att du är intresserad av vår tjänst!
  För att enklast testa tjänsten så kan du beställa ett abonnemang på TV eller TV+Film där du får den första månaden kostnadsfritt. För att beställa så går du in här: http://viaplay.se/package

  Hoppas du gillar det!

  Mvh Peter
  Support Viaplay

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...