fredag 19 oktober 2012

Bra eller dåligt?

Jag har jobbat några timmar idag. Var rätt så trött men mitt sockervärde ligger högt. Sen i eftermiddags när jag var ute och gick så sjönk det. Vi åt mat och sedan höjdes det igen. Mitt socker är som en jojo just nu.

Jag har en hudsjukdom i ansiktet. Först fick jag antibiotika i salva och det försvann till en viss del, men allt försvann inte. Doktorn gav mig i stället tabletter som skulle vara bättre, men jag ser ju mycket värre ut idag i ansiktet än tidigare. Jag har klåda och jag försöker verkligen inte röra det. Jag funderar skarpt på att strunta i tabletterna och fortsätta med min salva faktiskt. Eller så ska jag kanske avvakta? Ja jag får se hur jag gör.

Jag har gått på mitt gångband. Jag gick en halvtimme i rask takt och gick 2,3 km och gjorde av med 166 kalorier. Jag vet att man ska göra av med minst 400 kalorier på en dag och jag har ju rört på mig under dagen med.

Jag måste ner lite i vikt med. Mitt socker blir kanske bättre då med. Men att gå ner i vikt är ju inte det lättaste precis. Jag har kollat efter bra mat som är näringsrik och jag söker med ljus och lykta efter allt som är sunt egentligen.

Jag har slagit in julklappar idag. Jag har nu 55 julklappar undanlagda och fler lär det bli. Det är många barn och även en del vuxna som ska ha. Det är roligt att slå in och det tar sin lila tid. Sen när barnen ska öppna så går det på några minuter bara :-)

Nu är det X-Factor som gäller. Ha en fin kväll!

Intressant?

8 kommentarer:

 1. Du vet inte om det är Rosea du har i ansiktet? Stavningen är jag osäker på men om det är rosea kan jag rekommendera en bra men dyr salva. Receptfri

  SvaraRadera
 2. Läkaren sa att det var Perioral dermatit. Vad är det för salva? Jag är beredd att testa allt.

  SvaraRadera
 3. Jag har seborré och den har försvunnit sedan jag började med OCM, a-creme och aloe vera gel.

  http://www.teskedsmamma.se/2011/07/ocm-oil-cleansing-method.html

  SvaraRadera
 4. Kanske kan min blogg inspirera till lite mer sunda och näringsriktiga måltider. Och ofta kan hudproblem komma av osund kost...

  SvaraRadera
 5. Nyfiken....vad jobbar du med?

  SvaraRadera
 6. Kikar bara in och säger HEJ! hoppas du är bättre i ansiktet nu!

  KRAM/ Johanna.
  du såg att jag har ny blogg va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :-) Jaghar varit inne och kikat på din nya blogg. Jag återkommer dit :-D

   Kram kram

   Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...