tisdag 2 oktober 2012

Satir? Nej det är skamligt!

Folk har inget bättre för sig. Vad pratar jag om? Jo om de som suger näring på andra människor. Inte vem som helst då utan på vår kung. Det kallas för konst. Jag kallar det för smutskastning. Är det verkligen okej att måla en sådan tavla? Vem skulle vilja ha den i sitt vardagsrum?

Konstnären kallar det för satir. Jag anser inte att det är Okej alls.

Folk vill alltid göra sig rik på andras bekostnad. Rik menar jag inte enbart pengar utan rikedom är så mycket. Publicitet, att bli omtalad, att bli sedd och pengar. Att få det kan vissa göra precis vad som helst utan att tänka ett steg längre.

Många säger att kungen har sig själv att skylla, men vad vet vi vad som är vad. En bild hittades där kungen satt med en brud. Det visade sig sedan att den bilden fanns inte på riktigt. Camilla Henemark påstår sig varit hans leksak. Var finns bevisen för det förutom hennes egen saga?

Boken om kungen blev mycket omtalad. Jag har inte läst den och kommer förmodligen inte att göra det heller. Om jag mot förmodan skulle läsa den så är det för att den ska recenseras och ingenting annat!

Har ni sett bilden på tavlan? Det som jag ändå reagerade på mest var i höger hörna längst ner. Drottning Silvia ligger på knä och försöker borsta bort hakkorset som är gömt under mattan.

Denna tavla är en skam för konstnärerna.

Intressant?

1 kommentar:

  1. Jag håller helt med dig i det du skriver.
    Man undrar hur folk är funtade.

    // Elle

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...