torsdag 11 oktober 2012

Ska det aldrig ta slut?


Camilla Henemark ligger i skottlinjen för alla tidningar. Hon trivs som fisken i vattnet. Idag var rubriken i aftonbladet: Från bortglömd föredetting till tidningarnas förstasidor

Nu kanske jag låter väldigt taskig men jag är en ärlig person och ibland är det svårt att hålla inne sådant som man faktiskt tycker. Jag gillar inte människor som försöker ta sig fram via andra människor. Då menar jag på ett negativt sätt. Det finns dom som kan trampa på lik bara för att få lite uppmärksamhet. Hade det inte varit roligare för Camilla att bli känd och omskriven för den fina person hon är?

Ibland undrar jag om hon verkligen har så dålig självkänsla eller om det bara är en fasad hon målar upp bara för att få lite lite uppmärksamhet.

Det här kan ju inte vara något som hon kan vara stolt över egentligen.

Hon har skrivit en bok där hon lämnar ut kända idrottsmän som sexpartner. Vad som är vad och vem som talar sanning vet man ju inte men jag förstår inte poängen med det hela. Varför skulle vi vara intresserad av vem hon har haft sex med? Jag vill inte veta för hon är totalt ointressant för mig.  Skulle jag läsa boken så skulle jag bara bli än mer irriterad på människan!

Får man verkligen nämna någon annan i en bok på detta sätt? Om det inte finns bevis så kan det väl vara förtal? Nej jag tror att det är uppmärksamhet som hon vill ha. Enbart det faktiskt. Hon pratar fortfarande om sin påstådda romans om kungen och jag kan inte förstå att en människa kan sjunka så lågt och fortsätta med denna fasad.

Om det nu skulle vara så att kungen har så dålig smak och haft ihop det med Henemark så är det inget att älta om idag. Det ska ju ha varit flera år sedan. Jag personligen vet ju inte vad som har hänt egentligen men jag tror att det mesta av det hela är ett ihopkok.

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...