fredag 19 oktober 2012

Svin är ett djur som alla andra

Att vara liten bloggare eller stor bloggare har en stor betydelse. En stor bloggare har mer läsare och fler läsare betyder högre status i bloggvärlden. Ju fler som läser ju mer ansvar har man som bloggare i stort sett.

Att någon som Pernilla Wahlgren som är så pass känd borde sätta en gräns på vad man säger eller inte säger. Att säga: Det är skillnad på svin och svin. Vissa kan man äta - Vissa heter Gunilla Persson.

Den meningen är ju bara så omoget skrivet. Jag har oxå åsikter om hur Gunilla uppför sig och jag har många åsikter på hur man ska vara som människa och hur man ska behandla andra människor mot vad Gunilla har. Men man kallar ingen annan för ett svin för det. (förutom pedofiler)

Jag gillar inte Pernilla Wahlgren. Inte ett enda dugg, men jag skulle aldrig kalla henne för svin för det. Hon skriver själv i sitt blogginlägg att hon näst intill är besatt av Svenska Hollywoodfruar. Hon borde kanske ta och varva ner själv och skaffa sig ett eget liv.

Intressant?

3 kommentarer:

 1. skillnaden mellan olika svin.
  – Vissa kan man äta – vissa heter Gunilla Persson.

  Denna människan Gunilla är inte mänsklig. Tydligen vill Gunilla bli hatad, hon gör ju samma misstag hela tiden. Dessutom utslängd från ett lyxhotell, det blir man inte utan anledning. Det värsta av allt, är att hon på fullaste allvar inbillar sig att hon är populär i Sverige. Det är ju ett skämt. Så som hon behandlar sin omgivning, sin dotter, gör inte en riktig mamma. Sedan har jag funderat över vad dotterns pappa, har att säga om det hela ?

  SvaraRadera
 2. Jag gillar inte heller Gunilla Persson och jag har oxå en hel del åsikter om hur hon uppför sig och hur hon behandlar folk runtomkring sid. Däremot så tycker jag inte att det är lämpligt att man skriver så som Pernilla gjorde. Hon blev ju helt plötsligt inte bättre än vad Gunilla är. Bara för att en uppför sig svinigt så ursäktas inte det med att andra kan göra likadant och tycka att det är okej.

  SvaraRadera
 3. Så bra och så rätt, allt du skriver här. Och vidare håller jag med dig att Pernilla sjunker ju ner till den där Gunillas nivå.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...