tisdag 13 november 2012

Adtraction affiliatenätverk

Många som har blogg vill tjäna lite pengar på att skriva i sin blogg. Det är lättare sagt än gjort kan man tänka. En del vet inte vart de ska börja och det är ju inte så lätt att alltid. Det finns flera olika sätt egentligen men ett av det är annonser från Adtraction affiliatenätverk.


 Bara ordet kan kanske låta invecklat för en del men det är rätt så enkelt egentligen. Man gör sig medlem hos Adtraction och sedan får man tillgång till länkar som går till annonser som du placerar på din blogg. När dina besökare sedan klicar på din länk och genomför sitt köp så får du en viss provision genom Adrtraction. Hur mycket man har tjänat ihop kan man se inne på sin sida på Adtraction. Utbetalningen brukar ske runt den 10:e varje månad.

 Jag tycker att Adtraction har många kända varumärken och det gör det hela så mycket enklare. De har bland annat Interflora, Linas matkasse, GodEl, Bonnier, Halens, Cellbes och Sportamore. Det finns ännu fler och vilka de har ser ni enkelt inne på Adtractions sida.

Förutom de annonser som man kan lägga ut på sin blogg eller hemsida så finns det ett verktyg som heter AdTalor. Det kan man använda sig av om man vill bygga egna annonser. Då kan man få exakt de produkter som man vill marknadsföra på sin sida.

Det kostar inget att bli medlem på sidan så egentligen har man bara allt att vinna.


Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...