tisdag 20 november 2012

Ljustema.se


Alla behöver vi lite ljus i våra liv. Tänk förr när det inte fanns el för alla? Inga ljus i sina hus kunde de ha. De satt med stearin. Det kan i och för sig vara rätt så mysigt. Idag har vi lampor i våra hus och det är en underbar uppfinning. Jag skulle inte klara mig utan ljus. Man har ju blivit bortskämd med att bara kunna trycka på en knapp och sedan helt plötsligt har man ljus i sitt hus.

Idag har vi olika sorters lampor att välja mellan. Det finns vanliga glödlampor och det finns ledlampor. Vi har haft vanliga glödlampor här hemma men numera har vi gått över till ledlampor. Det ger mindre energiförbrukning samt så vara de längre. Lampan kanske är lite dyrare än vanliga glödlampor men ser man på hållbarheten så varar en ledlampa längre och blir på sikt billigare.


Använder ni led belysning? Om ni gör det, köper ni helst lamporna i en affär eller beställer ni via nätet? Sök på Ljustema så hamnar ni på en hemsida där de säljer ledlampor. Jag köper helst i en vanlig affär då jag gärna vill se det jag köper men för dom som vill köpa via nätet så kan den sidan vara något. Sidan är stilren och det är lätt att hitta det man söker. Jag gillar bakgrunden på deras hemsida. Den går i blå nyanser. Något som jag tycker är mycket bra är deras kategorier. Det är mycket lätt att navigera runt på deras sida.

Jag anser att folk får använda vilka lampor de vill men jag tycker att ledlampan är det bästa alternativet.  


Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...