måndag 3 december 2012

Det spårade ur

God morgon. Det var inget roligt att gå ut i dag. Snö överallt och det ligger små drivor vid vägarna. Barnen var dock ute tidigt idag. De stormtrivs. Med snö så kommer det en massa olyckor med. Ett tåg spårade ur i Sundsvall. Jag ska åka tåg om två veckor och jag hoppas verkligen att det tåget håller sig på rälsen. Nu hade passagerarna tur i det tåg som spårade ur för det verkar som att det "bara" blev en skadad.

Det är ju min mardröm när jag står i tåget. Man har betalt för en sittplats men det är sällan man kommer fram till sin platspå grund av alla människor. Det finns nästan alltid mer människor än vad det finns säten. Man får lov att stå upp i ett tåg men i en taxi så måste du ha säkerhetsbältet på. Det är lite konstigt faktiskt. vad jag vet så går tåget fortare än en taxi.

Jag är trött idag. Sovit dåligt i natt och jag fryser mellan varven. Det blir att bli inne idag. Nu blir det kaffe här. Ha en fin dag.

Intressant?

2 kommentarer:

  1. men har du bokat sittplats så har du ju rätten till den....annars så klagar man o får pengar tillbaka...hände mig många gånger att de blev dubbelbokat till sist blev de trötta på mitt klagande så jag fick en ny biljett av dem..../Pihl

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jovisst har jag det, men det har varit så mycket folk så man har bara kunnat gå in i tåget. Ingen kunde gå igenom. Inte ens kontrollanterna. De som skulle av stod ju vid ingången men gick inte av förrän flera uppehållsplatser senare. Då hade man hunnit åka minst en timme.

      Radera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...