torsdag 17 januari 2013

Fy skam

Det blev full kalabalik i bloggar efter det att Laila Bagge Wahlgren hade skrivit sitt blogginlägg. Ja det var kanske inte så konstigt. Uttalar man sig så klumpigt som hon gjorde så får man ju skylla sig själv. Att det hoppar ut sådana grodor får mig att undra faktiskt på vilken status hon tror sig lilla på. Ingen människa är bättre än någon annan och att det finns dom som kommenterar hennes inlägg med att du hr inget att be om ursäkt för får mig att höja på ögonbrynen.

Det finns människor till allt. Var finns empatin och var finns med mänskligheten? Jag blir nästan rädd för sådana människor. Det är så att jag ryser i hela kroppen när jag läser om det.

Mitt inlägg som jag skrev i går om detta hittar du här.


Instagram
Intressant?

6 kommentarer:

 1. Jag håller med dig. Visst finns det dom som utser för att vara uteliggare och inte är det men det tror jag är väldigt få som gör så, & hur det än är så utalar man sig inte som Laila gjorde... Skäms Laila! En dag kanske hon sitter där själv...

  SvaraRadera
 2. Ja, det var nog inte så genomtänkt, sen tror jag hon fick lite extra skit för att hon är kändis. Jag tror inte hon är ensam med de åsikterna nämligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så är det ju så att dessa åsikter finns överallt. Jag reagerade när jag såg vad hon skrivit. Det där med att hon är en kändis spelar naturligtvis lite in det med. Jag tänker som så att hon är känd. Många ser upp till henne. Anser inte Laila att det är fel så gör inte hennes fans det heller. Det blir lite fel. Jag hade dock reagerat ändå om det hade varit en vanlig Svensson som hade varit så klumpig och uttalat sig så.

   Radera
  2. Tyvärr är hon inte det, de hemlösa har valt detta liv. Socialen ställer upp med hjälp, men då måste de själva ställa upp till 100 procent.

   Radera
 3. De som är hemlösa vill antagligen leva detta liv. Kontaktar de socialen så får de hjälp. Men då måste de själva ställa upp, men det vill de inte. Tyvärr så är sanningen, jag vet.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...