söndag 20 januari 2013

Tack älskade vännen ♥

Det finns en del i livet som man har gjort som man ångrar. Men det har samtidigt inte varit så negativt för jag har lärt mig massor av misstagen. Idag med facit i hand så vet jag att jag hade gjort samma sak fast jag vet att det har sårat mig och att det har gjort fruktansvärt ont i själen. Med facit i hand så vet jag att allt går som det ska mot rätt håll fast det har bara tagit lite tid. Man ska skynda långsamt för att ta lärdom av allt som händer i livet.

Jag har skrivit det flera gånger förr i mitt liv och jag gör det igen. Allt som jag gör har jag gjort för mina barn. Jag har alltid satt mina barn främst och backat själv fast jag har visst att jag även måste ta hand om mig själv.

Mina barn har inte alltid haft det så lätt. De har kanske inte haft det så svårt ändå men känslomässigt har det kanske varit lite tuffare ibland.  De har växt upp utan en närvarande pappa men det är inget som jag har kunnat hjälpa faktiskt. Jag har försökt att ge dom allt som jag bara kunnat. Det är inte så enkelt att både vara en mamma och en pappa.

Så långt hann jag i mina tankar. Sen ringde telefonen. Då kände jag mig ärligt talat rätt så knäckt. Jag vet att jag har gjort allt för barnen och att jag inte hade gjort annorlunda för barnens skull, men det spelar liksom aldrig någon roll. Trycks fel knappar in så är tårarna ett faktum.

Min goa vän ringde. Det var så skönt att höra hennes röst. Hon är (eller var rättare sagt) en internetvän. Jag och hennes vägar korsades för 8 1/2 år sedan snart. Vi chattade dagligen och sedan pratade vi i telefon. Rätt så ofta och långa samtal. Hon är äldre än mig men vi står ändå på samma plan så att säga.

Vi har pratat i många många timmar och hon har verkligen varit en stor stöttepelare. Idag ringde hon igen och jag blev faktiskt jätteglad av att höra hennes röst. VI har inte pratat på länge men jag har tänkt på henne massor. Fast vi ibland inte hörs så ofta så är hon ändå den mest absoluta bästa vännen jag någonsin kommer att få.

Jag har fler vänner som jag älskar men denna kvinna har en speciell plats i mitt hjärta. Hon har verkligen funnits där för mig.

Vi pratade länge och det var otroligt skönt att höra hennes röst. Tack min älskade vän för samtalet. Nu ska jag natta mig. Har ont i mitt huvud dock så det blir alvedon och förhoppningsvis en god natts sömn efter det. I morgon kommer ett blogginlägg om helgen.

Instagram
Intressant?

3 kommentarer:

 1. Skönt med såna vänner!
  De kan räcka och bara ha en pratvän, de kan bll bättre ibland.
  Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Alla har vi nog gjort saker vi ångrar. En sak jag INTE ångrar är att jag höll fast vid min kärlek. Trots att min mamma försökte stoppa oss. Vi träffades då jag var 18 och han 15. Mamma gjorde allt för att vi inte skulle träffas, tyckte han var för ung. I april firar vi 36 år tillsammans och 30 år av dom som gifta.
  Det är säkert inte lätt att vara både mor och far. Men jag är övertygad om att du klarade det bra.
  Underbart att få en vän som det klickar direkt med. Ha det bra och glöm inte att du är värdefull. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag blir verkligen berörd över de du skriver. Är det någonting som har hänt som du vill berätta?
  Alla har vi gjort saker som vi ångrar & det där med att sätta sina barn först o backa själv de känner jag mycket mycket väl igen...
  Jag vet inte vad det är som hänt men jag önskar dig all lycka och hoppas att allt ska bli bra.
  Många kramar från mig!

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...