fredag 22 mars 2013

Jag tror jag lever

Idag kom paketet från Buzzdor. En flaska med Flux smak av jordgubb och tio små¨askar med tuggummi. Naturligtvis dom oxå med smak av jordgubb. Jag buzzar denna produkt just nu och det går till som följande. Jag berättar om produkten, ger bort lite tuggummi och sedan får de ge sina svar om vad de tyckte via nätet. Det är få frågor och man är anonym. Så här ser det hela ut :-)Så nu vet ni vad jag har att göra ett tag framöver. 

Jag är sjuk. Det händer inte så ofta att jag faller ner så här långt men jag har nog fasen fått influensan. Jag har feber, ont i lederna (mer än vad jag brukar), ont i huvudet, halsen och öronen. Vilken hit alltså.

Jag har precis vaknat upp från min dvala för dagen. Febern är på 39 och jag känner mig halvt död så varför jag egentligen sitter här är för mig en gåta, men jag tänkte att det kan vara bra att ge ifrån sig ett livstecken.

Idag är det final i Gladiatorerna. Jag ska se det om jag orkar. Det var tydligen fotboll samtidigt som sambon vill se. Ja då får han väl se den i vardagsrummet för jag tänker ockupera mitt sovrum.

Ha en fin fredagskväll.

Instagram
Intressant?

3 kommentarer:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...