fredag 8 mars 2013

Wakakuu.com

Det är vår och det är dags att förnya garderoben. Jag har tittat in i min idag och det var ingen rolig syn. Det visade sig att jag är tvungen att köpa in nya kläder. Jag har surfat runt lite överallt och hamnade på Wakakuu.com. Vilka snygga kläder de hade!

Jag gillar ju jeans och jag hittade ett par som såg så snygga ut. En topp och ett bälte till byxorna. Jag hittade även ett par nya gymnastikskor. Det var en fin outfit som jag gärna hade sett i min garderob. Dock så lär det nog inte bli det för min plånbok håller inte. Men gud så snyggt det var.

Gymnastiskorna ser verkligen sköna ut. Det är ju egentligen inte priset som ska göra det för det är ju kvalitén. Dessa kläder ser ju ut att ha en mycket fin kvalité och få kan man ju tjäna in på att köpa dessa.

Det hade varit roligt med nya kläder faktiskt. Ska ta mig en funderare och se hur jag ska göra Var handlar du dina kläder? På nätet eller direkt i affärerna?

Instagram
Intressant?

3 kommentarer:

 1. Snyggt. Jag handlar sällan kläder på nätet. Blir mest Kapp Ahl eller liknande. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blandar, HM, tradera, och lite dyrare. och älskar rea ;)
  Bubbleroom tycker jag har mkt bra med.

  SvaraRadera
 3. It's a fact that buyers like to get a good value for every cent they spend on any product. This is equally applicable to women's clothing since it will continue to be a major point of interest in the fashion niche. klädaffär , klädbutiker, aftonklänningar, klänningar and Kläder på nätet are the best options for dressing according to personality. If you want to satisfy your desire for a cheap fashion outfit, you need to know how you can get the best deal online.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...