fredag 19 april 2013

Monster High, Majblomman och Mendor Discreet

 Hej alla läsare. Jag ska börja med att berätta vem som vann i min tävling. Två vinnare har vunnit vars en Monster High docka av ett värde på 299:- Inte illa. Jag kan tänka mig att två barn blir exstremt glada nu. Jag har lottat fram två vinnare. Jag har använt mig av Random generator vilket jag tycker ger alla lika mycket chans att vinna. Men man måste ha svarat rätt på min fråga.

Frågan var: Vilken siffra kan man förknippa med Monster High 
Svaret är: 13

Jag vill gratulera Lina och en anonym tävlande. Ni har vunnit vars en Monster High docka. Jag meddelar Lina i sin blogg och till den anonyma mailar jag. Det var fler som var anonyma. Har ni inte sett ett mail från mig nu så har turen gått till en annan anonym tävlande som var med.

Jag tackar Top Toy och Monster High för ett fint samarbete och jag tackar alla er som varit med och tävlat. 

Det har gått tre dagar sedan jag bloggade sist. Jag har en del att göra om dagarna så det är en viss del  varför jag inte har hunnit göra några inlägg. Jag har varit ensam med mina  barn i veckan då min sambo utbildar sig på en annan ort. Det är mycket som ska klaffa och är man ensam så hinner man inte med så mycket annat än barnen

Jag har hunnit med ett utvecklingssamtal för min näst äldsta son. Han går i 9:an nu och ska snart ut pröva sina vingar. Det går framåt för honom. Han har verkligen kämpat på och det ska han ha stor cred för. Han har även preliminärt kommit in på den linje han har valt att gå till hösten. Vi får se hur det ser ut när han har gått ut. Han vill förmodligen göra ett omval.

Häromdagen så kom min äldsta dotters bästa kompis hem. Dottern var inte hemma men kompisen stannade kvar ändå. Det är roligt när ens barns kompisar kan prata med en. Hon hjälpte oss här hemma och plocka undan lite och sedan satte vi oss i trädgården och fikade. Medan vi drack kaffe så lekte barnen i trädgården.


I förrgår så ville min dotter slinga sitt hår. Eller slingra som hon själv sa :-) Jag har aldrig gjort det förr vilket jag påpekade till henne. Vi hade en rolig stund tillsammans. Det tog en evighet innan vi var klara och dottern såg rätt så underhållande ut under tiden. Det var dock jobbigt att få av hättan igen. Vi fick klippa i sönder den. Lite drygt för man ville ju akta dotterns hår. Resultatet ser ni här längst upp till vänster. Hon fick behålla sitt hår iaf ;-)Igår så tog jag barnen och satte oss på Pizzaplaneten och åt pizza. Jag tyckte att vi kunde unna oss det. Det var fint väder, men det blåste. Vi satt dock där ute ändå. Nu är det verkligen vår. Det känns inte bara i vindarna utan även i kroppen. Man vill så mycket. Putsa fönster, sy gardiner, storstäda huset. Japp...det känns att det är vår.Igår när vi kom hem från pizzerian så såg ett glas med några blommor i. Det var Tvillingarna Benjamin och Beatrice som hade plockat några blommor till mig och Fredrik. Så sött av dom!

Jag fick hem en ny blodsockermätare igår. Den ser väldigt praktiskt ut. Jag är testpilot för Smartson och där denna gång kunde man bli uttagen att testa mendor Discreet. Jag blev glad över att jag blev utvald för denna lilla praktiska sak verkar underlätta en hel del. Det ska bli intressant o följa denna kampanj.

Sen till sist. Jag läste om pojkarna som blev rånade på sina pengar från Majblomman. Hur in i självaste vassen kan man göra en sådan sak? Pengar som ska gå till behövande barn. Det är för mig helt obegriplig. Det var dessutom barn som hade gjort det. Eller ungdomar på 15 år. Fy fan rent ut sagt!

Mina två 10-åringar säljer ju majblommor. Nu blir man lite så där löjlig igen och överbeskyddad. De får sälja men bara där det finns folk. Så som vid affärer och liknande. Man vågar ju knappt lämna dom i stan för att gå runt och sälja. Man blir nojjig.Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan blir det att plocka och dona. ha en fin dag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


Intressant?

1 kommentar:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...