lördag 27 april 2013

Stéphanies konfirmation

Vilken dag. Min dotter konfirmerades idag. Stéphanie var så fin i sin kåpa. Det hela började kl 11 i förmiddags. Vi hade tur för vi fick bänk nummer två. Samma nummer som när min son konfirmerade sig förra året. De lottade ut bänkraderna för att det skulle bli rättvist och ddet tyckte jag var bra.

Det tog sin lilla tid i kyrkan. Det var teater och sång. Alla var duktiga och det var roligt att titta på. När vi kom hem var det dags för smörgåstårta och Stéphanie skulle öppna sina presenter. Hon blev mycket nöjd och glad. Det blev lite kaffe och hemmabakade kakor. Stéphanie bakade i veckan med som gick.

Nu sitter jag här och är hur trött som helst. Det ska bli skönt och få lägga sig sen faktiskt. I morgon blir det barnkalas för hela slanten så jag vet vad jag har att göra :-) Min konfirmerande dotter är nu med sin kompis och hennes mamma i Kalmar och tittar på gamla fina bilar.

Ha en fin dag!

Här är några bilder från konfirmationen och partajen hemma sen. Jag har inte med bilderna på vad hon fick. Får se om jag kan ta några foton på det i morgon

Intressant?

1 kommentar:

 1. Hej!
  tänkte bara tipsa om att jag just nu har en tävling där du kan vinna ett presentkort för 250 kr från skavileka.se som du kan köpa Lego för:)
  Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbra dag:)

  http://www.domkallarmighannes.com/2013/04/tavling-vinn-lego-for-250-kr.html
  Kram Joanna

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...