onsdag 22 maj 2013

En annorlunda men intressant dag

Nu är klockan nästan läggdags för min del. Jag är helt slut känns det som, men det är vanligt nu förtiden. Beror det på åldern tro? ;-)

Min minsting Pontus lyckades med att få tuggummi i sitt hår ikväll. Jag försökte lirka bort det men det fick bli saxen. Det var inte så mycket jag behövde klippa bort och det märks inte så mycket nu men det beror ju på hans annars korta hår. tur att jag lät hans lockar falla för någon vecka sedan :-)

Pontus har inga lockar egentligen. Däremot så har André och Robin det om de låter sitt hår växa. De vill inte ha det så därför har de alltid kort hår. Jag som är tjej hade gett allt jag äger och har om jag hade haft dessa skruvlockar i deras ålder. Men hade jag haft det då så hade jag förmodligen inte velat ha det.

Dagen idag har sprungit iväg. Jag hade en journalist på besök idag. Jag mötte upp henne på busstationen och sedan gick vi till Sörens och åt en god Schnitzel. Under tiden så pratade vi. Oftast så ställde hon frågor och jag svarade. Tiden sprang iväg. Helt plötsligt var det dags att hämta Pontus på dagis.

Vi gick mot dagiset och hämtade honom och med oss hade vi en planta som Pontus hade satt på dagis. Den mådde bra när jag tog den i en påse. Vi gick till skolan för att hämta Hampus och ta en fika på fritids där Benjamin går. De hade drop in fika för föräldrarna och det tackar man ju inte nej till.

Hampus hade oxå satt några växter. En blomma och en tomatplanta. Vi gick hem och på vägen hem så såg vi att Pontus planta mådde inte så bra. Den hade nog fått för lite syre verkade det som. (kan blommor få det? För lite syre?) Den blev ompysslad på vägen hem i alla fall och nu står den i köket. Jag hoppas den repar sig.

På vägen hem mötte vi Stéphanie och Robin. Jag skickade dom till affären för att handla hem lite fika, under tiden gick vi andra hem. Väl hemma väntade fotografen på oss. Det var fint väder så vi satt ute. Man får passa på medan vädret tillåter oss att vara ute. I går regnade det nästan hela dagen så då var man ju inne.

Vi fikade och pratade och barnen lekte. Under tiden fotograferade fotografen lite då och då. Det gick bra så länge jag inte skulle fotograferas. Men jag slapp inte undan. Jag älskar själv att fotografera, men jag trivs inte så bra framför kameran. Men jag tror att det gick rätt så bra.

Fredrik kom hem och journalisten pratade lite med honom med och sedan blev det bild på oss båda tillsammans. Sedan var denna dagen gjord.

Det var en mycket trevlig eftermiddag, men nu är jag slut. Mest för att man gräver fram så mycket som man har inom sig. Gamla spöken sitter där och lurar. Jag är inte van att prata om mig själv på det sättet, men jag tror att det gick bra.

Nu är barnen lagda och jag funderar själv på att slänga mig i sängen och ligga där o se på TV. Ni får ha en underbar kväll och sköt om er!

Här sitter jag och väntar. Som jag ser ut. Det blåste så håret ville ju inte ligga där jag hade lagt det. Jag ska vara glad att jag inte hade peruk ;-)

Pontus spelar ishockey med sin bror

Hampus tar emot pucken :-)

Beatrice 

Benjamin

Hampus och Pontus i trät i trädgården

Hela klungan


Intressant?

1 kommentar:

  1. Fina bilder. Tror inte det spelar någon roll vilket hår man har. Man är sällan nöjd ändå. Kram

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...