onsdag 8 maj 2013

Livlös pojke i Eslöv

En liten tvååring hittades livlös i en bil i Eslöv. Hur det hela har gått till är oklart och det är under utredning. Jag kunde inte låta bli att rysa när jag läste artikeln i aftonbladet. Den stackars killen hade suttit minst sex timmar i bilen och det som var så varmt igår. Man vet ju själv när man åker bil och det är varmt. Man hade önskat att man kunde öppna taket ibland för att få in luft. I en stående bil en varm dag så kan det bli upp till 50 graders varmt. Pojkens liv gick inte att rädda.

Jag tycker synd om föräldrarna. Det är pappan som är misstänkt för grovt vållande till någon annans död. Jag tror inte att det var ett medvetet val och han måste ju må urdåligt.

Idag är jag hemma med mina två pojkar. De är lediga. Eller jag tog dom lediga . Man får ju passa på medan man kan. Beatrice är oxå hemma men hon har ont i magen.

Igår var det superfint väder, men idag skiner det ingen sol. Tyvärr. Vi får väl se vad denna dagen kan leda till. Ha en din dag alla läsare.

Intressant?

1 kommentar:

  1. Läste också om detta. Hemskt.
    Blev upprörd då jag var i stan igår. En familj parkerade bilen och kliver ur med ett litet barn i famnen. INGEN bilstol.Hur tänker man då.
    Idag har dom varnat för åska, inget jag gillar.
    Nu ska jag städa och sen jobba kväll. Kram och ha en bra dag

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...