fredag 17 maj 2013

Rakblad.nu

Vad ser du framför dig när du hör ordet rakblad? Jag tänker på den goda gamla tiden då de flesta män använde rakhyvlar. De såg inte ut som dagens rakhyvlar utan de var mer som ett rakblad. Tänk  vad tekniken har gått framåt egentligen bara när det gäller rakblad.

Man kan använda rakblad till en hel del egentligen. Rakblad finns i de moderna rakhyvlarna och man kan använda dom när man skär i papper. När mamma, pappa och jag tapetserade min lägenhet för flera år sedan så använda vi oss av ett rakblad när vi skar ut tapeterna.

Jag har dock en stor respekt för rakhyvlar. Jag är rädd för att använda dom om jag ska vara ärlig. min näst äldsta son höll på att få sitt ena finger avskuret på grund av ett rakblad. Det var ett rakblad som satt i ett hölje. Den såg ut som en kniv med ett rakblad i. Just en sådan där tapetserarkniv.

Vi höll på att flytta min dåvarande mans tillbehör i hans garage. Min dotter hade fått tag på denna kniv bland hans bråte och min son skulle ta den ifrån henne. De drog på vart sitt håll och det resulterade i ett nästan avskuret finger. Det blev akut in till sjukhuset där de fick sy fast fingret. allt gick bra tack och lov men efter det så har jag en stor respekt för dessa små saker.

Mitt råd är att inte ha sådana där tillgängliga. För barn vill säga. Mycket kan hända.

Så hur kom jag in på rakblad nu då? Jo jag hamnade på sidan rakblad.nu. Är du ute efter rakblad så kan det vara sidan för dig.

Ha en bra dag!

Intressant?

1 kommentar:

  1. Rakblad är väl framför allt användbart vid rakning av skägg ;) Brukar köpa mina på http://www.timetoshave.se

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...