tisdag 27 augusti 2013

Min ångest och jag

Jag skriver via min mobil då jag för tillfället inte har något internet. Skulle bli ett inlägg om helgens bravader men det får bli när jag får tillbaka mitt internet

Såg på Hollywoodfruar och Gunilla var med. Jag kan inte låta bli att titta på henne. Hon får mig att undra hur hon har klarat sig i Hollywood för hon kan inte ha många vänner. 

Dagen idag har varit bra men har haft ont i mina leder i höger arm. Jag lever iaf o det har jag känt idag. Fick lite ångest idag. Läste en mening på Facebook som jag tyckte var obehagligt. Jag blev orolig för lade man ihop det som det stod samt att människan varit på sjukhuset så kunde man tro att människan råkat illa ut om man inte visste att det inte var han, vilket inte jag visste.

Jag är glad att han är oskadd men jag blev ledsen över att få skulden på att jag var en av dom som alltid hoppade på honom. Jag var orolig o ville bara väl. Personen i fråga mådde kanske inte så bra men jag blev ledsen iaf och fick ångest.

Men men. Sådant är livet ibland. Nu ska jag sova. God natt o sov gott.

2 kommentarer:

 1. Det där med facebook och kommunikation är verkligen svårt! En del använder ju sina statusar till att säga en massa "A" utan att lägga till "B". Kontentan blir att det missförstås och misstolkas...

  SvaraRadera
 2. Åhhh missade Hollywoodfruar som vanligt, blir inte så mycket tv-tittande för mig.
  Jag har varit lite frånvarande med kommentarer men är snart tillbaka, har försökt och blogga lite själv iallafall.
  Hoppas du blir bättre!
  Kramisar

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...