söndag 11 augusti 2013

Tidningskungen

Jag hamnade på Tidningskungen nu jag surfade runt. Såg att de har en hel del tidningar. Något som jag själv blev förvånad över var att jag tittade efter heminredningstidningar. Jag har aldrig varit intresserad av heminredning! Jo det har jag väl varit på ett litet sätt men aldrig så att jag har gått runt och kikat i tidningar. Men nu skulle jag mycket väl kunna tänka mig att köpa en tidning.

Jag har faktiskt använt mig av tidningskungen förr och jag tycker att deras prenumerationer är bra. När prenumerationen är slut så är det slut. Man får inga nya tidningar och sedan inbetalningskort utan vill man fortsätta att ha sin tidning  så får man själv beställa den. Perfekt.


Jag hittade även en trädgårdstidning. Jag har absolut inga gröna fingrar men jag gillar allt som är vackert. Jag älskar naturen och alla dess färger som den har att ge. Pappa var mycket duktig på blommor och kunde skapa mycket vackra trädgårdar. Jag skulle vilja kunna detsamma. Tyvärr så dör alltid mina blommor när jag har lagt min hand på dom. Men kanske skulle en tidning med massor med råd komma väl till pass?

Det kommer nog att bli så att jag tar dessa två prenumerationer. Man kan läsa och få inspiration. Det är ju inte helt fel, eller hur? Jag kan sitta och titta i en sådan här tidning och helt plötsligt så vill jag bara hem och fixa med hemmet. Det är ett bra betyg på hur stor inspiration man kan få av en tidning.

Intressant?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...