tisdag 24 september 2013

Barnens kalas till Johan Theorin och basket

Jag skulle ha skrivit igår men tiden räcker inte till. I lördags hade tvillingarnas sitt kalas tillsammans med en väninnas barn. Vi dukade o barnen blåste upp ballonger. Menyn var välkomstdrinkar med päron och äpplesmak. Varmrätten blev tacos och desserten blev marängsviss. Barnen pt sig ordentligt mätta. Sedan dukades det ut chips och ostbågar. 

Musiken börjades att spela och barnen fick fri tid att göra vad de ville för när Stéphanie och Robin kom så blev det lekar som dansstopp och hatten. Kombon får jag inte glömma bort. Mina små var också med och Hampus var nog den som dansade mest och dansstoppet blev nog hans favorit. 

Det blev ett lyckat kalas. Barnen hade roligt och det är det som räknas. 
Igår jobbade jag o efter jag slutade så tog jag chansen och gick till bokhandeln för där skulle Johan Theorin sitta och signera sin nya bok Rörgast vilket han gjorde när jag kom. Jag köpte naturligtvis ett exemplar. Efter detta så gick jag till sporthallen för att se på Beatrice när hon tränar basket. Det var roligt o service bestrice är duktig på att spela. 


Nu ska jag fortsätta ned mitt. Ha en fin dag! 

2 kommentarer:

 1. Ser ut och ha varit ett lyckat kalas, fint ni gjort med drinkar och allt!
  Kul och få en bok signerad, vet inte riktigt vem de är :/
  Ha en bra kväll! kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Hoppas allt är bra med dig! Vill bara tala om att jag har två tävlingar uppe i bloggen nu. Hade vart JÄTTEKUL om du var med. Tipsar även bloggar i min blogg, du kanske vill att jag ska tipsa om din blogg?'
  Sedan kan ni också få chansen att vinna 10.000 till julafton! Kram! ❤
  http://blogg.improveme.se/sandriiieHej! Hoppas allt är bra med dig! Vill bara tala om att jag har två tävlingar uppe i bloggen nu. Hade vart JÄTTEKUL om du var med. Tipsar även bloggar i min blogg, du kanske vill att jag ska tipsa om din blogg?'
  Sedan kan ni också få chansen att vinna 10.000 till julafton! Kram! ❤
  http://blogg.improveme.se/sandriiie

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...