måndag 23 september 2013

Vad tycker jag?


Här är jag rätt så ofta. Det är en stor yta de har och det är lätt att ta sig runt alla avdelningarna. Jag tycker dock att de skulle haft fler genvägar. Maten är bra som de har och det är sjukt billigt. Personalen är alltid lika bra tillmötesgående.


Ikea är Ikea och det ser i stort sett likadant ut vart man än kommer men ändå så är det roligt att gå till Ikea i andra städer. De har olika upp byggnader och så och framför allt så har de olika fynd avdelningar. Jag hade lite svårt att hitta här men det är skyltat och man ser lätt om man bara tar sig tid till det. Jag gillar Ikea i Jönköping.


Här inne går jag om jag behöver något som har med el att göra. Det är pålitligt att handla här och jag har aldrig haft några problem. Personalen är jätte trevliga och priserna är ok.


Här köper jag gärna en french hot dog eller en god hamburgare. Trevlig personal och priserna på maten är mycket bra. Det enda som jag gärna skulle vilja ha här är ett tak så man kan sitta där fast det kanske blåser lite.


Här har jag ätit flera gånger och maten är mycket god. Bowling har dom med och de har rimliga priser.


Var här på julbord och det var bra. Underhållningen var rolig och underhållande men jag tyckte att det kunde varit lite mer av julmaten. Lite mer variation men det var helt okej. Den varma maten kunde dock ha varit lite varmare.


En super fin buffé och trevlig personal


Har ätit här en gång och det blir aldrig mer. Vi beställde pizza och vi var 11 stycken. Vi fick vänta länge innan vi fick beställa och sedan fick vi vänta mer än en timme innan maten kom. Drickan vi beställt till maten tog slut innan maten kom. När maten väl kom så var den inte varm och det var inte alla som fick sin mat. Sambons pojk fick se på när vi åt och när han fick sin mat så fick vi se på när han åt. Jag ger inte mycket för denna restaurang.


Ja så sa jag alltid förr men jag tycker att den har gått ner lite grann faktiskt. Den är fortfarande fin om man tänker på hur det ser ut invändigt och utvändigt med för den delen, men maten är dyr och underhållningen kunde varit bättre. Personalen är trevliga men har oftast mycket att göra.


De har mycket att välja mellan och de har både till vuxna och barn. Man kan sitta inne och ute och personalen är trevliga.


Jag använder Spotify dagligen och tycker att den är suveränt bra. Man får använda 10 timmar gratis och det räcker väl till mig.


Ska jag handla blommor så gör jag det i denna affär för det mesta. De har jättefina blommor och till bra priser.


Det händer att jag handlar här ibland. Mest till min dotter. Trevlig personal och ett bra urval.


Jag tycker om denna bokhandel. Ibland kan jag bara gå in för att titta lite. Det är lätt att hitta där inne och personalen är trevliga och hjälper gärna till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...