fredag 20 november 2009

Julbord

Julbordet var helt otroligt gott! Inte bordet då utan maten som stod på det! Vi var 3 vuxna och 6 barn. Det gick runt tusenlappen. Inte klokt vad billigt. Så mycket mat!

Det var kall mat, varm mat. Efterrätt och ostbricka. Godis o glass o kakor. Snacka om att man håller på att spricka nu.





Nu sitter man här o känner sig rätt så jäst. Kvällen har varit bra iaf o framförallt mycket trevlig. Hoppas er kväll varit detsamma.

Kram
Shadow Word generated at Pimp-My-Profile.com

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv BloggRegistret.se



3 kommentarer:

  1. Så gott med julbord *Mums*. Pappa frågade oss i går då vi var dit, om vi inte skulle planera att fara hela bunten & äta julbord i år... 8vuxna & 4 barn... det skulle vara gott, men jag har lärt mig att inte planera nånting för vår del så vi får väl se hur det blir. Är vi friska så far vi om de andra far =)

    Kram kram // Helena

    SvaraRadera
  2. Det var då ett billigt julbord! Så härligt för dig som har stor familj att bara kunna sätta dig till bords och äta av många olika goda rätter och inte heller behöva tänka på disken. För mig är det värsta lyxen att få äta ute ibland just för att det smakar så gott när någon annan har lagat och så är det så skönt att bara kunna glömma disken. Vad du är duktig med att fotografera och fånga barnen på bild! Det är ju så värdefullt, inget är så mycket värt som att kunna gå tillbaka och se på kort när man sen blir äldre. Själv glömmer jag ständigt kameran, och ångrar det bittert många gånger...
    Kram!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...