torsdag 4 februari 2010

Blogvertiser = tjäna pengar

Jag bloggar för att jag tycker det är roligt. Att tjäna pengar på att blogga är bara en bonus. Det finns många olika sajter där man kan tjäna pengar och en av dom är Blogvertiser.se

Jag har varit medlem ett tag och jag har fått flera erbjudanden därifrån. Då jag älskar att skriva är det perfekt för mig, Får jag då dessutom betalt så kan det inte bli bättre.

Det är gratis att bli medlem så man har inget att förlora. Man har bara att vinna. Behöver man hjälp så är det bara att kontakta dom ansvariga och de är trevliga i sina mail.

Blogvertiser.se är det uppdelat i två läger kan man säga. I det ena lägret finns bloggaren och i det andra finns annonsören.

Hur fungerar det då?

Jo! Man registrerar sig på http://www.blogvertiser.se/register.php
Sedan går man in och uppdaterar sin profil med användaruppgifter,. Man skriver bloggens adress och vad den innehåller,. Du skriver ditt namn, adress bankkonto och personnummer.

Tycker annonsören sen att din profil och blogg verkar intressant så lägger dom din blogg i kundvagnen. Betalar och fortsätter sin vandring. Har du fyllt i ditt mobilnr i profilen så skickar Bloggvertiser ut ett sms om att du har ett uppdrag. Sen väljer du själv om du vill acceptera eller avböja.

Det står precis vad annonsören vill att du skriver om. Man ska vara örlig o skriva det man själv tycker så man behöver aldrig föreställa sig.

Man har en viss tid på sig att skriva sitt inlägg efter det man har accepterat erbjudandet och när man har skrivit sitt inlägg så kopierar man länkadressen till sitt blogginlägg och klistrar in det på Blogvertiser sida där man har accepterat erbjudandet. Sen väntar man bara på att få betalt.

De pengar som du får utbetalt är skattat och klart så man behöver inte tänka på det.

För att läsa mer om det så går du in på Blogvertiser, och vill du registrera dig så går du in på http://www.blogvertiser.se/register.php

Du kommer inte att ångra dig!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 kommentar:

  1. Coolt :)
    Lite fickpengar kanske ju...Om man bloggar bättre än mig dårå *fniss*


    *Kram*

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...