onsdag 11 augusti 2010

Beror det på åren?

När lär man sig känna en annan person? Är det månader eller är det år?

Ja naturligtvis så borde det vara år men det finns dom som känt en människa massor med år men som inte visat sitt rätta jag förrän det är för sent.

Det finns människor som jag har känt i flera år som de först nu visar sig vilka rötägg de egentligen är. Det finns människor som jag känt en kortare tid som är guld värda.

Jag skrev en blogg för några dagar sedan om att ha blivit psykisk misshandlad. Läs här om intresse finns. Den som inte levt i ett sådant förhållande vet inte hur det är. Det är stor skillnad på att vara åskådare än att leva i det. Av en o samma bild så blir det olika bilder från varje person som ser in. Men tyvärr så finns det bara en för den som lever i den verkligheten.

Den verklighet som är den andre personens för ens egen verklighet är förintad. Man lever i en samma värld men man förkastas under den andre människans vingar.

Det finns människor som tror sig veta en massa med. De lever i sin egen verklighet och har inte förmågan att se i större perspektiv.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Smickra mig ;-)  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger ;-)

2 kommentarer:

 1. Tycker verkligen om din blogg. Du skriver både bra och intressant.
  Dock så kan jag tycka att designen är lite rörig. :)

  Hoppas att du inte tar illa upp för det är inte så menat. :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :-D

  Nej jag tar inte illa upp. Jag vet själv att den är lite si o så. Har i flera dagar försökt hitta en bra men än har jag inte gjort det.

  Ha en fin kväll.
  Kramisar

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...