måndag 9 augusti 2010

De små äckliga lössen

Det varnas för löss. Dessa små äckliga djur invaderar barnens huvud. Ja vuxna med för den delen. Det sägs att den största perioden för smitta är när skolan börjar. Varför kan jag ju fråga då. Många går ju på fritids och går kvar i skolan.

Jag förstår inte hur dessa äckliga små djur kan överleva. Visst. De förökar sig ordentligt men varför går det inte att utrota dom? De gör ju ingen nytta precis!

Usch. Jag hatar de små äckliga djuren!

Det är kväll o jag sitter här vid min nya dator. Försöker hitta tangenterna men skriver fel rätt så ofta. De sitter inte riktigt på samma sätt som min förra dator, men man lär väl sig ;-)

Beatrice o Benjamin har lekt med en kompis idag efter fritids. Nu ska kompisen sova över hos oss tills i morgon. Då ska alla lämnas på fritids o jag ska jobba.

Det börjar lugna ner sig lite på jobbet tycker jag. Ska bli skönt med lite semester sen. Får se vad vi gör då. Drömmen är att komma bort iaf. Vart spelar nog ingen större roll. Bara bort där man kan ta dagen som den kommer.

Det har regnat idag. Det behövs kanske men man saknar solen. När jag stod och tog disken tidigare idag så tänkte jag på att det snart är jul. Det är ju bara 4 månader dit och tiden kommer att springa iväg så snart så är det jultomten som gäller.

Har ni börjat handla? Det har jag. Inte så mycket som jag har gjort tidigare år men lite iaf. VI ska till Ullared i oktober tänkte vi. Ska handla det mesta där. Det blir ju några julklappar då man har många barn. Sen är det syskonbarn och andra släktingar. Det blir en del som sagt.

Tänker framåt lite i framtiden o kan se mig själv med barnen o deras sambon + alla deras barn. Jag tror vi kommer att behöva ett stooooooooort hus även på äldre dagar :-D

Ha en fin kväll!

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger ;-)

2 kommentarer:

  1. Håller helt med när det gäller löss, "skakar av rusning". Dom är riktigt äckliga.

    Jag har inte handlat julklappar än, men planerar gör jag, så är det bara shoppa efter lista sen =) Så skönt att veta vad man ska ha innan.

    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Ja lista är bra. Det blir alltid mer än vad det står på listan men man vet ändå på ett ungefär.

    Kramar

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...