onsdag 25 augusti 2010

Halens.se

Tillhör du den skaran som hellre handlar kläder online än att gå runt i olika klädes butiker? Jag tillhör den skaran. Jag handlar hellre mina kläder på nätet. Halens är en butik som jag gärna handlar av. Vill man inte beställa ur deras katalog så kan man enkelt gå in på deras sajt. Den ser trevlig ut och den är lätt att se över. De olika kategorierna de har gör att man enkelt och snabbt hittar det man vill hitta.


De har ett sortiment som består av mode, hemtextil, möbler, hemelektronik, skönhetsartiklar och hälsokostprodukter.Det mesta man kan behöva finns på ett enda ställe. Kan inte bli bättre.

Jag tycker om deras sajt i övrigt. Deras uppbyggnad är enkel och inget som stör ögat när man kommer in. De har ett bra system och det är även lätt att hitta bland underkategorierna.

Går ni in och tittar så vill jag gärna tipsa er om deras fyndhörna. Kanske finns det något där som ni länge velat ha som ni nu kan få till en billigare peng.

Vill man inte missa några bra erbjudanden så kan man prenumerera på deras nyhetsbrev. Man kan även beställa deras katalog på deras sajt. Bättre kan det inte bli.

Smickra mig ;-)  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...