fredag 24 september 2010

Att amma är inte att visa brösten

Jag har Sju barn. Jag har ammat dom alla. Två av dom slutade tidigt men de övriga ammade jag mellan 9-12 månader. Jag var ute bland folk. Gick till affärer o tittade samt till lekparkerna. Jag gick iofs aldrig till ett bibliotek men mycket väl till andra ställen där det fanns folk.

Blev mitt barn hungrig så gick man o satte sig o sen ammade jag barnet. Naturligtvis så visade jag inte vad jag ägde o hade men barnet fick mat. Jag kan inte minnas att det var amningsförbud på den tiden. Men det är det på sina stället har man läst.

Man ska amma diskret, hur man nu gör det egentligen. För när man ammar så visar man ju inte bröstet i sig utan den som väljer att stirra på en när man ammar är ju ett litet barn som får sin mat.

Sen finns det kanske dom som inte skyler sig när de ammar. Det kan jag ju tycka att man gör som respekt för sitt barn o andra runtomkring och inte att förglömma...respekt mot sig själv.

De som klagar på att se när barn ammas kan ju titta åt ett annat håll. Varför stirra ner en ammande mamma? Ja det beror helt klart på vart man befinner sig med, men jag ser det bara som naturligt när en mamma ammar sitt barn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Håller helt med. Barnet måste ju få mat och man ska inte behöva stänga in sig hemma. Och som du skriver, man kan dölja det mesta ändå =)

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...