onsdag 1 september 2010

Fångarna på fortet

Pernilla Wahlgren och Anna Book var med i gårdagens fångarna på fortet. Såg ni det? Jag gjorde det trots att det var artister som inte står mig så varmt om hjärtat precis. Då menar jag just de två som jag har nämnt. Enligt artikeln i expressen så hade de blivit lovade att få stanna kvar i Frankrike i två dagar men strax innan de åkte ut till fortet så hade de fått veta att de skulle packa allt för de skulle ta flyget hem efter programmet.

Anna Book anklagar (enligt tidningen) att hon behandlades som en snorunge fast hon snart är 40 år. Kan det bero på att hon uppför sig som en snorunge ibland? Är man 40 år så borde man förstå att saker och ting kan ändras under resans gång och att det inte alltid blir som planerat. Visst kan man bli besviken men som vuxen måste man ändå (försöka) förstå.

Varför inte betala en egen biljett hem isf? Då kunde de ju stanna hur länge de nu ville. Annas krav var iofs att få stanna några dagar extra om hon skulle vara med, men jag är inte ensam om att tycka att hennes krav är för höga. Dermot Clemenger tyckte oxå det. För min del så hade de gärna fått ta in någon annan i stället.

Pernilla Wahlgren tog inte en enda nyckel. Det har hon inte gjort i de tidiga programmen heller. Av 3 ggr så har hon lyckats med att förlora. Jättebra!

Hon tävlade mot sin son Benjamin. Agneta Sjödin frågade Pernilla om hon hon var stolt över Benjmain och hon sa JA. Sen frågade hon Benjamin och han sa tack. Så där lite stelt och småtufft. Det som får mig att fundera över programmet är när Agneta säger till Pernilla att de svaren har ni gjort upp om och skrattar, och Pernilla nickar till ett ja.

HUR kan de har gjort upp de svaren innan programmet? Hur visste de att de skulle få just de frågorna? Är programmet uppgjort innan det visas på tv:n?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Intressant?

Smickra mig ;-)  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...