tisdag 14 september 2010

Idol och the Mentalist.

Idag är det ett år sedan Patrick Swayze förlorade kampen mot cancern. Tänk att det har gått ett helt år. Inte klokt. Jag kommer ihåg när man fick läsa om det. Skrev om det förra året så det blir inget långt inlägg om det nu, men jag måste säga att saknaden är stor. Jag kände inte honom (tyvärr) men han saknas på bio-duken.

Tro det eller ej, men jag har lagat mat till barnen. Pannkakor till barnens förtjusning. Fått undan disken samt satt i gång ännu en maskin tvätt. Sen har jag faktiskt hunnit med att vika all tvätt som jag har tvättat med.

De små är lagda o nu väntar jag på att idol ska börja. Ska bli roligt o se vem som går vidare. Sen är det The mentalist o sen sängen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,Prenumerera på nyhetsbrevet Smickra mig ;-)  Flattr this Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

1 kommentar:

  1. Gillar du musik och vill ta del av nya, fräscha musikvideor varje dag? Följ Dagens musikvideo och få tips från våran eminenta tipspanel. Välkommen!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...