tisdag 26 oktober 2010

Fel yrkesval

Jag läste på aftonbladet om de tre sköterskorna som terroriserade de äldre på ett äldreboende. Vissa har fel yrke och jag förstår inte hur folk kan göra så som dessa tre gjorde. Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad och jag tror ingen vill bli kränkta på det sättet som dessa kränkte de äldre.

Tyvärr så tror jag att sådant händer överallt.

Jag har själv arbetat inom vården och mitt motto var att bemöta de äldre som jag själv hoppas på att bli bemött som gammal. Det var inte så svårt. Nu älskar jag att jobba inom vården men tyvärr så kan jag inte det längre. Mycket pga en misshandel som jag råkade ut för för ett X antal år sedan.

Tycker det är skamligt att det finns folk som gör så som dessa tre människor har gjort. Jag hoppas de blit svartlistade och inte får ett nytt arbete inom vården!

Läste en annan sorglig artikel i expressen. Jag vet inte om ni läste om bläckfisken Paul som kunde ta fram vinnarna i fotboll?! Hur som helst så är han död. Men han har en son som kanske har samma förmåga som sin far ;-)

Ja. Livet ser ju ut så men det som jag blev förvånad över var att bläckfisken blev bara 2 1/2 år. Jag trodde de blev mycket mycket äldre än så.

Idag har jag varit hos min pappa. Ja både jag o Fredrik. Åkte dit upp efter vi lämnade barnen idag på skola o dagis. Det var bra med honom. Åkte sen ut en sväng till min svärmor som fyller 75 år idag. Kommer ett inlägg om det lite senare. Ska ut en sväng till i kväll!

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

  1. Jag håller med! Har man inte ett hjärta, så kan man inte arbeta med människor!!!
    Det är väldigt tråkigt att det förekommer sån :( Man blir lite ledsen, när man tänker på att jag själv en dag behöver äldrevård, och jag vill inte bli illa bemött!
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är fruktansvärt hemskt. Jag kan inte förstå det alls, hur man kan göra så. Herregud!

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...