måndag 13 december 2010

Award gånger två


Tack! Goaste Cicca och Flerbarnsliv för denna fina Award.Jag fick inte en utan jag fick två. Ni ska veta att det värmer mitt hjärta.

Regler
1. Tacka den du fick Awarden från.
2.Kopiera Awarden till din blogg.
3.Berätta vilka tre författare som hör till dina favoriter, och nämn en favoritbok per författare.
4.Skicka Awarden vidare till fem mottagare du tycker förtjänar den.


När dig av Nicci French

Nicci French är en pseudonym för två brittiska författare och journalister. De är ett gift par som egentligen heter Nicci Gerrard (1958-) och Sean French (1959-).

Denna boken läste jag när jag satt på bussen på väg till Stockholm då vi skulle ta en båttur till Åland. Den var både spännande och intressant. Blev dock lite besviken när jag hade läst halva boken att man fick veta halva svaret på vem som var mördaren, men den var iaf.

Blodläge av Johan Theorin

Johan Theorin är född 1963 i Göteborg, uppvuxen i Nora i Bergslagen, bosatt i Göteborg och sommartid i Föra socken på norra Öland. Han är en svensk journalist och författare.

Denna är väl inte så spännande som boken ovan. Man läser och läser och man vill bara veta svaret så man fortsätter att läsa. Tills man kommer till slutet och allt uppdagas och då blir man lite irriterad på hur nära man har varit men ändå så långt borta.

Hypnotisören av Lars Kepler

Lars Kepler är en svensk författarpseudonym, som används av Alexander och Alexandra Coelho Ahndoril.

Denna bok är en av mina favoriter. Jag fick boken i mors dag present och det tog inte lång tid förrän jag hade läst ut den. Den var spännande och lite smått rörig i mitten men det kan ha varit för att jag läste och läste och läste. Jag var rätt trött men jag ville bara veta hur det hela stod till. Men jag tycker ändå att slutet blev inte så bra som jag trodde, men denna bok var så omtalad innan den ens kommit ut pga att författarna var hemliga så man lade stor vikt på hur bra denna boken måste vara och förväntningarna blev för höra. De blev uppnådda till en stor del.

Som ni märker så läser jag deckare och kriminalhistorier.  Jag läser gärna om mord och mordgåtor. Låter hemskt jag vet, men det är inte så illa som det låter. Jag är intresserad av människor och deras tänkande. Jag vill försöka förstå vad som rör sig i ett huvud på de människor som mördar folk. Sen älskar jag spänningen i böckerna. Speciellt i dessa tre jag har skrivit upp. Dom är lika fast ändå inte. Har ni läst dom så förstår ni säkert vad jag menar. Jag gav er en liten recension om vad jag tyckte om boken jag läst.

Har ni läst någon av dessa böckerna? Vad tyckte du om dom?

Jag skickar denna award vidare till dessa bloggare


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Trevlig läsning ;) lika där också. En författare vi båda har nämnt. "nära dig" är bra, jag tror jag har alla böckerna med Nicci French ;))
    Kramiz

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...