lördag 4 december 2010

Vad klagar jag för???

Jag försvarar inte det jag har gjort. Jag tar böterna! Så nobelt det låter och ansvarstagande. Iaf så är det den bilden jag får av Christer Sandelins uttalande till aftonbladet. Alla som är vuxna och tar sig ett glas vin eller annat med alkohol i borde förstå att man låter bilen stå. Men Christer Sandelin hade druckit en halv flaska vin till maten och satte sig sen i bilen för att hämta sin son.

Hämta sin son????? När han har druckit en halv flaska vin???

Men det är klart. Han tar ju böterna utan att säga något. Det slätar ju över hela den oansvarliga handlingen. Det gör ju inget att han tänkte ha sin son i bilen och höra på vägarna med en halv flaska vin i kroppen.

Jag tycker det är rent ut sagt för jävligt! Många tycker kanske att lite vin i kroppen inte är så farligt men när alkohol kommer in i kroppen så försvagas omdömesförmågan bl.a. Sandelin utsatte inte bara sig själv och andra mötande bilar i trafiken utan han var beredd att även utsätta sin egen son. Fy fan rent ut sagt! Lite hjärna är väl inte för mycket begärt att ha i den åldern?!

Men det är klart. Christer hade ju sagt att det var ju en mycket liten mängd och han betalar ju böterna på 16800kr. Så vad klagar jag för???

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Ja, det var ju det då ;-)

  Kramar <3

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig, aldrig ok att köra bil med sprit i kroppen o i Christers fall framgår tydligt att den mannen har allvarliga problem. Att dricka dagtid för att sen hämta på dagis....dags för rehab med eller utan böter.

  SvaraRadera
 3. Skulle aldrig sätta mig bakom ratten efter att ha druckit ett glas vin.
  Utomlands så dricker dom en hel del och sen kör, dom har en annan gräns.
  Kram o ha en bra lördag! Anna

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...