lördag 8 januari 2011

Niklas Strömstedt saknar tillit

Dagen idag har sprungit i väg tycker jag. Vi har varit hos pappa en stund idag. Städade undan julen och satte fram fotona på barnen igen. Jag fick även upp min brors flickor så nu blev pappa glad. Han saknar sina barnbarn och det var ju ett tag sedan han såg flickorna. Nu kan han titta på dom iaf.

Själv har jag plockat bort julen här för någon dag sedan, men jag har dock gardinerna kvar men dom åker i morgon. Min älskade sambo ska putsa fönsterna först. Jag har sådan tur att jag slipper putsa. För det första så får jag ont i mina leder då jag har lätt att få inflammation i mina handleder. Speciellt min högra då jag använder den mest.

Det ska bli skönt att få undan julen helt faktiskt för det innebär att vi går mot vår. Ljusare tider. Det har redan börjat att töa här men jag vet att det bara är lugnet före stormen. Det brukar alltid töa och sedan får man en kalldusch och det snöar och isar till ordentligt och sedan töar det igen. Har man då tur så slutar det där, men har man otur så kommer det en omgång till.

Jag såg på stjärnor på slottet och det var Niklas Strömstedts tur och han berättade att han föddes med en cancerknuta på halsen. Han slets ifrån sin mors armar och nu säger han att det som hände då har gjort att han har svårt att lita på någon. Jag vet att det är viktigt för barnet att vara nära sin mamma vid födseln men jag undrar om det kan stämma att hans tro på andra människor skulle vara pga det. Då är det många som blivit bortdragen från sin nyblivna mamma.

Jag funderar på sängen nu faktiskt. Kanske se en film eller nått. Jag köpte boxen Cagney and Lacey för ett tag sedan och vi ser några avsnitt då och då av den. Kanske blir det ett avsnitt av dom kvinnliga poliserna i kväll.

Ha det gott o sköt om er!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Det finns säkert de som bildar en otrygghet av sådana händelser men sen tror jag erfarenheter genom livet spär på dem eller raderar dem. Han har ju en del kraschade förhållanden bakom sig som säkert stört hans tillit till människor.
    ha en fin kväll

    SvaraRadera
  2. Nää! En enda sådan händelse sätter inte spår på det viset tror jag. Det måste vara mer än så! Men det är ju bara vad jag tror.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...