tisdag 8 mars 2011

Ännu en borta från Big Brother

Ser ni på Big Brother? Jag gör det oftast när det är dags för utröstning. Jag tycker egentligen inte om den serien för det är bara två saker som det pratas om tycker jag i den serien och det är sex och sprit. De flesta som går in där är väldigt omogna och de har ingen självrespekt. Tre har redan lämnat Big Brother och nu har ytterligare en gått ut. De tre första har fått hjälp för psykiska problem och det var tydligen problem som orsakades inne i huset. Denna kille som ville ur programmet hade en lägenhetsförsäljning på gång så det var därför, men frågan är ändå. Är det verkligen värt inlåsningen i huset? Jag själv skulle inte stå ut en vecka där inne!

Från ett program till ett annat. Brukar ni se 2 1/2 män? Jag gör det ibland faktiskt och tycker de har en härlig sjuk humor. Nu har ju Charlie Sheen blivit sparkad från Warner Bros och det med omedelbar verkan. Vad händer med serien nu då? Kan programmet vara något och se om inte han finns med? Jag tror inte att det blir samma sak om jag ska vara ärlig. Han har tydligen sprit och drog problem. Han ser lite härdad ut när man tittar på honom. Men jag vill ändå se honom i serien för jag tror inte den blir så populär efter hans avgång.

Läs mer i Svenska Yle - Sydsvenskan - aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Du vill se honom i serien för att göra den populär?

  Själv brukar jag vilja se skådespelare i serier för att göra dem BRA ;D

  SvaraRadera
 2. vilken häftig ordning du ändå fått på dina 7, jag menar först 2 pojkar sen flicka, sen pojk sen flicka o sen två pojkar i slutet.

  ,om dom nu är födda i den ordningen som din header bild är =)

  SvaraRadera
 3. Andreas. Nej inte serien naturligtvis...*ler*...jag formulerade meningen lite fel..hahaha...sorry.

  Jen. Ja barnen kommer i den ordningen som jag har dom i headern. Ja det är lite häftigt faktiskt för ordningen är likadan om man titta från höger till vänster. Två pojkar först sen en flicka och sedan en pojke. Sen en flicka och sedan två pojkar :-)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...