tisdag 22 mars 2011

Big Brother

Är det någon som kommer ihåg Ebba och Rickard från Big Brother? De var inlåsta i huset och tävlade som par fast ingen annan i huset visste om det. Rickard fick en psykos och han tvingades lämna huset och Ebba följde då med. Nu anklagas dom som står bakom Big Brother för något som jag inte riktigt förstått vad eller varför.

Dessa två deltagare gick med frivilligt i Big Brother. Sen att han fick en psykos kan väl knappast vara programmets fel? Jag tyckte de som står bakom programmet gjorde vad de kunde. De tog ut han därifrån och fixade hjälp till honom.

Jag tycker att dessa två deltagare utnyttjar sin situation ordentligt. Om jag får tycka det utan att bli för personlig. De fick sina förlovningsringar betalda av TV11 och det känns lite som att det är som plåster på såren typ.

Men sen måste jag oxå säga att TV11 måste väl göra någon sorts test för att få veta om en person har en sådant starkt psyke så att de kan låsas in på det sättet och leva under de förhållanden som de gör i Big Brother. De kan väl inte bara släppa in en person i huset och hoppas på att personen klarar sig?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

1 kommentar:

  1. Jag tycker BB är rena smörjan, det var bra när det kom. Nu är det bara patetsikt och fantasilöst ;/

    Men skoj att du är med i min tävling, roligt att hitta tillbaka till din blogg igen också =)

    Kram Penny

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...