tisdag 12 april 2011

Mycket på kort tid

Vad det ser grått ut idag. Det känns som att det ska börja regna precis när som. Igår var det så soligt så.

Jag har hunnit med en del iaf idag. Jag cyklade til stan och gjorde några ärenden till pappa. Var inom apoteket och köpte några varor där. Sen cyklade jag till blomsteraffären och beställde blommor som pappa ska ha. Sen for jag iväg till skolan och lämnade Stéphanies gympapåse som hon hade glömt i morse. Hon var inte där men jag ställde den i hennes klassrum. Så får hon den iaf.

Jag träffade tvillingarnas lärare.Killen vägrar att äta skolans mat. Ja han äter potatis men det blir man ju inte speciellt mätt på.Han är ju lite kräsen av sig. Här hemma måste han smaka allt och han tycker aldrig om någonting. Ändå så har han kanske inte smakat det innan. Sen när han har smakat så säger han: oh vad gott det var. Men de kan ju inte göra så i skolan då det finns fler barn att ta hänsyn till. I morgon ska jag vara med i skolan då det är lunch så jag kan få i han lite mat. Vad det är vet jag inte. Det står bara vad huset har att erbjuda.

Jag har varit uppe hos pappa med en snabb sväng, sen for jag hem och tvättade två maskiner tvätt och jag har fixat diskmaskinen. Disken då alltså. Nu sitter jag här och känner mig rätt trött.

Vad har ni hittat på med då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...