torsdag 2 juni 2011

En helt underbar dag

Vilken underbar dag det har varit idag. Vi har gjort lite nytta hemma. Medan Fredrik klippte gräset så tvättade jag. Det är så skönt att kunna hänga ut tvätten på torkvindan i trädgården.


Solen har varit med oss hela dagen så mer kan man inte begära tycker jag. Vi tog en promenad genom stan och ner till hamnen idag. Det är så skönt och bara gå där och titta ibland. VI strandsatte oss på Bems, det är en god hamburgare grill som har lite allt möjligt. Vi tog ingen hamburgare utan vi tog vars en glass där.


Vi satte oss en stund sen på lekplatsen som de har mitt emot hamnen. Där är rätt så mysigt att bara sitta och titta. Speciellt när barnen leker och har roligt.Sedan tog vi en tur och tittade bland båtarna som ligger vi hamnen. Sen tog vi Storgatan tillbaka hem.

Innan vi gick hem så gick vi till Netto och handlade. Det var dags för middag och vi hade bestämt oss för taco. Visst är det gott?! Jag tycker om det iaf och det gör resten av familjen med. Efter maten blev det kaffe i trädgården och sedan njöt vi mest av lugnet faktiskt. Det är så härligt att se barnen leka runt med sina brunbrända ben. Det är så fritt och skönt.


När det började närma sig kväll så gjorde jag några våfflor  som vi njöt av och nu ligger barnen så skönt i sina sängar. Själv ska jag nog hoppa ner under täcket och se en film.

Jag har verkligen njutit av dagen fast jag var tvungen att vakna tidigt. Jag hörde tv:n klockan fem i morse så då hade några av barnen gått upp. Klockan 5!!!!!!! Vi är lediga och de går upp klockan fem. Japp, så kan det vara ibland.

Ni får ha en fortsatt fin kväll och sova så gott när det är dags.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

 1. Ser ut och varit en riktigt härlig dag! äntligen komer värmen!!

  PS: jag råkade radera din kommentar hos mig, skulle publicera men de blev radera :(

  Hoppas du mår bätttre nu! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej och tack! Vad roligt!
  Mitt namn är Debora Persson
  och e-mail: deborapersson@hotmail.com

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...