torsdag 30 juni 2011

Sjuk eller inte

Är jag på vg att bli förkyld? Tror nästan det. Halsen är tjock och den känns konstigt. Jag har ingen hosta eller feber men det känns som att något är på gång där nere i rören. Jag funderade till och med om jag skulle ha kaffe i morse eller om jag skulle strunta i det. Det kan jag säga att det händer bara när jag är sjuk. Vem kan vara utan kaffe? Och på morgonen dessutom. Nej något är på gång. Vem vill bli förkyld nu under sommarvärmen?

Ja sommarvärmen ja. Den verkar försvinna bort en stund för tillfället. Det är int elika varmt idag som det har varit de sista dagarna, men det är samtidigt skönt för man kunde ju inte vara ute. Barnen svalkade sig i poolen men en annan satt och svettades när man satt i skuggan.

Man ska inte klaga för det öär ju värme och sol vi har längtat efter men jag kan inte låta bli att undra ändå: Varför blir det aldrig lagom?

Idag har jag inga planer alls faktiskt. Jag hade tänkt att städa egentligen och det blir det kanske med men jag kommer att ta dagen som den kommer. Jag känner mig rätt trött i kroppen och själen emelanåt. Mitt humör går lite upp och ner känner ijag. Det går från att vara glad till att bli eftertänksam och lite ledsen. Varför? Jag vet inte.

Hur som haver så önskar jag er alla en fin dag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

5 kommentarer:

 1. Inte roligt med förkylning i dessa tider. Min älsta dotter åkte på en förkylning och den har suttit i ett bra tag nu.

  Har ni semester??

  Det har varit några ljuvliga dagar men nu är det riktigt mulet hos oss i kväll. Så vi får väl se vad morgon dagen har att erbjuda.

  Ha det bra,Vicki

  SvaraRadera
 2. Hoppas vädret blir bra hos er :-)
  Sambon jobbar hela sommaren men vi har planerat in en semestervecka i slutet på sommaren. Har ni några planer?

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga strandbilder! Öland är en underbar ö på sommaren ju. Eller kanske mer resten av året förresten för jag tycker det är lite jobbigt med mycket folk.
  Vädret, ja det har nog tagit lite paus här nu för idag är det lite mulet och regn i luften, men fortfarande lika varmt... Typ 27 grader eller nåt sånt.
  Hoppas att du inte blir sjuk utan att det bara är en påhälsning av nån basilusk i halsen som ger sig av meddetsamma.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Här är det gräs?allergi som huserar, nysningar och igentäppta ögon för hela slanten...

  SvaraRadera
 5. Det går litt opp og ned her i verden.Ikke alltid vi mammaer kan forklare hvorfor humøret svinger litt.Det er bare slik:)
  Håper halsen er bedre.

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...