onsdag 15 juni 2011

Sommarlov

Då var det sommarlovsdags. Mina tvillingar och Stéphanie gick ut skolan idag så deras sommarlov har börjat. Jag kunde tyvärr inte närvara på deras skolavslutning och det stör mig. Jag hade gärna velat vara med. Stéphanie  var kamrat stödjare i sin klass och hon fick gå fram till rektorn i skolan och ta emot en nyckelring med ett hjärta på. Jag hade gärna varit med och sett det men jag var någon annanstans. Man kan int evara på två ställen fast man ibland hade önskat att man kunde det.

Pontus hade fått en fästing idag. Jag hatar fästingar. Vad gör dom för nytta egentligen? Pontus har redan haft 3 stycken och det bara på några dagar. De älskar verkligen honom. Den första fick han bakom örat och den andra mitt på ryggen. Denna hade satt sig precis ovanför snoppen. Stackars kille.

Idag har vädret varit rätt så skönt faktiskt. Det har inte varit för varmt och det har inte varit för kallt. Man har kunnat sitta med linne och kortbyxor utan att frysa men man stektes inte heller.

Jag har varit i Kalmar idag. Det tar ca 1 1/2 timme att åka buss så jag var helt slut när jag kom hem. Man höll ju på att somna flera gånger om. Jag gjorde det inte men jag ska göra det nu, så jag säger god natt och sov gott!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...