onsdag 31 augusti 2011

Två flaskor AntiLice lottas ut

Jag kom med i kampanjen där Buzzador vill att man buzzar för det nya effektiva lus medlet AnitLice. Jag har testat det på mina barn och det fungerar jättebra. Bättre lusmedel har jag inte testat förr. En behandling är allt man behöver för att få bli lusfri. Detta medel tar inte bara lössen utan även äggen som de lägger i håret.

Detta medel täpper till andningsvägarna för lusen så de kommer att kvävas till döds (ej av förgiftning) och äggen påverkas med så de blir lätta att kamma ur håret efter behandlingen. Det bästa av allt är att behandlingen inte behöver upprepas.

Jag har nu möjligheten att lotta ut två st AntiLice flaskor med tillbehör. Man får en broschyr om hur det går till samt medel och en luskam.


Jag är med och tävlar om det effektiva AntiLice, ett nytt lusmedel som bara behöver en behandling. Tävlingen hittar ni hos Sjubarnsmamma och tävlingen är i gång en vecka och avslutas den 7 september kl 18:00.
Var du också med och tävla. Två vinnare kommer att lottas fram.
För att vara med och tävlaEn lott:
Kopiera bilden samt texten undertill och lägg det i ett eget blogginlägg. Ge mig länken till ert blogginlägg. Det kan ni göra i en kommentar i detta inlägg.

Två lotter:
Dela detta inlägg på facebook (ni får gärna gilla här under med)

Ni som inte har blogg men som ändå vill vara med och tävla skriver mail till minst fem av era mailvänner och skickar med länken till detta blogginlägg och sedan skickar ni en kopia av ert mail till era vänner. Min mailadress är elisabeth.nilsson.72@gmail.com

För att få två lotter så delar ni inlägget på facebook och även ni får gilla mitt inlägg här.

När tävlingen är avslutad så drar jag två vinnare och efter jag har fått vinnarnas adresser så skickar jag vars ett paket AntiLice.

Det finns ett krav på denna uttlottning och det är att jag måste få info om vad ni tyckte om produkten. Det kan ni lämna i en kommentar i mitt inlägg här eller så skriver ni ett litet mail till mig. Jag kommer inte att skicka med era namn när jag rapporterar om produkten på Buzzador.

Lycka till!


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Nu har jag mailat fem av mina vänner, och delat inlägget på facebook :)

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med och tävlar.

  Har länkat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2011/august/tavlar-om-antilice-79.html#comment

  Har även gillat inlägget samt delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag är med!

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/09/7-sept-vinn-antilice.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...