måndag 26 september 2011

Modig eller bara korkad?

Ja det kan man ju fråga sig. Har ni sett filmen 127 timmar? Jag har inte sett den men jag skulle vilja. Jag har hört talas om den och den verkar spännande och det som verkar spännande är att det har hänt i verkligheten. Filmer brukar få ungdomar att göra dumma saker ibland. De ska göra det som de ser i filmer och det slutar oftast med katastrof. När en äldre man gör samma som filmer och försätter sig själv i fara är för mig en gåta. Borde han inte tänka efter lite mer och längre än vad näsan räcker till? Vad jag pratar om? Läs här.

Frågar någon mig om det var modigt eller korkat så väljer jag att svara det sistnämnda.

Idag har jag min äldsta dotter hemma. Hon mådde inte bra. Det går en massa förkylningar nu så det är inte så konstigt. Vädret är ju konstigt med tycker jag. Ena stunden är det varmt för att i nästa bli kyligt. Idag såg det ut som att vintern skulle komma när som. Jag tror det blir en kall och hård vinter i år.

Idag ska jag sortera vinterkläderna. Det är snart dags att inhandla det som behövs. Jag har redan börjat då jag köpte en jättefin overall till Hampus häromdagen. Man får passa på när det är billigt.

Ha en fin dag så hörs vi senare.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

2 kommentarer:

  1. Filmen är jättebra, jag rekommenderar den! MEN, det lät ganska korkat av mannen att göra precis likadant.. Ska man inte ta lärdom av det man just sett?

    SvaraRadera
  2. Ja jag ska nog se den en dag. Den verkar mycket intressant. Jag tycker att vid den åldern han var så borde han vetat bättre.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...