fredag 16 september 2011

Mycket berörande

Stefan Livs fru har skrivit ett mycket rörande brev i aftonbladet. Det är sorgligt att en sådan ung människa som Stefan skulle lämna jordelivet i en sådan ung ålder. Det har blivit mycket om Stefan Liv och om hur tragiskt det är och jag håller med. Det är verkligen tragiskt, men det var fler med på planet. De är saknade av någon men det skrivs inte så mycket om dom. Man kan inte skriva om alla men ändå. Jag undrar hur de andra anhöriga till de andra 43 personerna som omkom känner sig när det bara skrivs om en person.

Kanske skriver dom om fler men det märks inte i den mängd som skrivs om Stefan. Han är värd det helt klart, men det är dom andra med.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen :-D eller pusha vidare

3 kommentarer:

 1. Men snälla du, tror du inte att det står om dem i deras hemländer och deras tidskrifter?? Det var ju "bara" en svensk med och det är väl det som berör oss svenskar mest! Vi har jubhela tiden nämnt de andra också, men det är väl trots allt sina egna man sörjer och tänker på mest? Eller?

  SvaraRadera
 2. Att det skrivs om Stefan i första hand är ju för att han var svensk. I andra länder skrivs det på samma sätt om andra i laget.

  Stefan var en personlighet så varm och omtänksam, ödmjuk och snäll. Vi vet inget om de andra spelarna, det vet deras landsmän, men vi vet hur Stefan var.

  Alltid saknad - Aldrig glömd

  SvaraRadera
 3. Jo jag tror faktiskt det. Det var bara det att jag tänkte inte på det just när jag skrev ;-)

  SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...