måndag 23 april 2012

Svar till anonym

Den 9 april skrev jag ett inlägg om en säng som jag sålt till en släkting och där släktingen sa att jag hade lurat personen i fråga på 500kr. Jag ansåg inte att jag hade lurat någon på 500kr så jag skrev ett inlägg om det och det var helt och hållet ur mitt eget perspektiv. Hur jag såg på saken med andra ord. Inget annat. Det inlägget kan ni läsa här.

Jag fick en kommentar från en person i går på det inlägget. Naturligtvis var personen anonym, men jag vet ändå vem personen är. Jag tänkte förklara för den personen här i detta inlägg och jag tänker dela upp personens kommentar i stycken och besvara dom för att inga missförstånd ska vakna. Hela kommentaren syns här nedanför.


Så nu kommer mina svar.

Varför ljuger du på din blogg släktingen sa ifrån från början till din mor. Sängen stod på balkongen i flera månader innan hon slängde den. 
Jag har inte ljugit. Varken i min blogg eller i det verkliga livet. Vad min släkting sa till min mor det vet inte jag. Jag fick veta att sängen var för hög för henne och att hon valde att ge bort sängen till en annan släkting. Om sängen stod i flera månader på balkongen så fanns det flera månader att ringa mig om nu problemet var stängerna.

Denna släkting är 73 årig kvinna som är mycket sjuk.
Vad har hennes ålder och sjukdom med detta att göra? Jag har inte lurat henne ändå oavsett hur gammal hon är eller hur sjuk hon är. Jag vet att hon är 73 år gammal och att hon är sjuk. Det är därför som min mor hjälper henne så gott hon kan. Det finns så många runtomkring denna släkting som också skulle kunna hjälpa henne men de väljer att inte göra det. Tänk om alla dessa människor hade kunnat visa lite empati då?

Du har haft tid på dig att hämta sängen innan hon slängde den.
Jag kan väl inte hämta en säng som jag har sålt? Då hade jag blivit kallad för tjuv också. Sängen såldes till henne och då kan jag inte ta tillbaka sängen, men däremot så hade jag kunnat få ett telefonsamtal om sängen inte var till belåtenhet, vilket jag trodde att den var.

Skriv hella saningen.
Jag tror att du menar hela och inte hella. Jag har skrivit ut sanningen sedd från mitt perspektiv. Jag sålde en säng och trodde att släktingen hade fått med allt. Jag hörde ingenting själv och när jag väl fick höra att hon inte använde sängen så var orsaken till att sängen var för hög. Den 8 april när jag står och tittar på min son och hans lag spela fotbollsmatch får jag veta via ett telefonsamtal att jag hade lurat denna släkting på 500 kr för en säng hon inte kunde använda. Det var alltså flera månader efter personen hade fått ner sängen samt så var den då redan uppeldad. Skulle jag åkt ner och hämta askan då eller?

Så. Nu har jag gett svar så gått jag har kunnat. Hoppas det är till belåtenhet.

  Intressant?

1 kommentar:

  1. Att du orkar bry dej om alla knasiga kommentarer

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...