söndag 1 april 2012

Tack mina goa läsare

Det var mycket roligt att logga in på bloggen idag och få läsa alla fina kommentarer som jag fick i mitt förra inlägg om Vem är jag egentligen? Ibland så är det roligt att få höra vad ens läsare har fått för uppfattning om mig, både negativt och positivt. Alla behöver vi kritik för att kunna utvecklas och ofta behöver vi faktiskt höra de fina orden som andra uppfattar en som människa.

Jag blev mycket rörd och jag uppskattade verkligen ärligheten som mina läsare har. De ord som ni har sagt om mig i kommentarerna i mitt inlägg tar jag verkligen till mig och bevarar det varmt i mitt hjärta. Nedan kan ni läsa de underbara kommentarerna som jag fick. Jag har även skickat länkar till respektive blogg (de som jag vet har en)

Joanna
Tack så mycket för fina ord på min blogg om mig - de värmer mitt hjärta mycket! Kul att du också hoppar på detta, för det är ju faktiskt roligt! Jag uppfattar dig som en varm och omtänksam person, som månar mycket om barnen och alltid finns för dem. Jag tror också att du är en omtänksam dotter, även om din pappa tyvärr inte finns i livet längre, så märker jag det på hur du skriver om honom. Jag tror också att du är en person som värdesätter människor mer än saker. Och att du vågar säga vad du tycker. Varm lördagskram till dig! 

Madelein
Jag läser så och då härinne. Jag tycker du verkar vettig och har sunda åsikter. 

Pennelina
Du är en helt underbar i all din ofullkomlighet. Ärlig och engagerad, kreativ och generös. Kramar från mig <3<3<3<3

Villa Svea
Jag har inga problem med att vara ärlig, never..jag kan absolut alltid stå för vad jag tycker och tänker, däremot behöver man ju inte alltid dela med sig av det som är mindre bra..men undantag finns, för ibland kan det vara som en knäpp på näsan eller kick i baken att få höra det man kanske inte förväntat sig och nu fick jag ju fråga..du ville ju veta hur jag ser på dig utan att känna dig mer än här i bloggvärlden. Jag tycker du känns som en varm kärleksfull mamma som kämpar på i vardagen. Jag tycker du verkar vara lite av en grubblare som säkert ibland grubblar lite för mycket... som behöver lära sig att inte ta åt sig av onda tungor utan lita på din egen förmåga. Försök leva i nuet och njuta av det som är nu och inte fastna i sorg, det är lätt att bli bitter. Jag tycker du verkar vara en härlig människa som liksom jag njuter av en stor familj med allt va det innebär. Kram Kram Johanna 

Lotta
Vilken trevlig idé, undrar om jag ska haka på... :) Den uppfattningen jag har fått av dig är att du är en mycket varm och omtänksam person som värnar om din familj och dina vänner. Kram!

lindisha5barnsmamma
jag tycker du värkar vara en trevlig person glad och positiv och stark rolig med så klart. har inte följt din blogg så länge men jag tycker om att läsa den. hoppas du får en fortsatt trevlig dag. mvh lindisha5barnsmamma 

Carina
Hejsan! Jag känner dig ju egentligen inte, men vi har haft en del kontakt. Tycker du verkar vara en snäll och mycket omtänksam person. Jag hoppas du fortsätter vara DU. Var rädd om dig och de dina. Många kramar Carina Ps Tycker om mina små söta änglasmycken.


Tack än en gång för era fina ord. Det är roligt som sagt att läsa vad andra har uppfattat mig som person. Det här med att jag grubblar en del tog mitt i prick. Jag är en liten grubblare både på gott och ont. Grubblare blir jag när jag hamnar i en svacka och tycker att livet är mest pest. Det händer mer och mer sällan nu för tiden.

Sedan tycker jag om att debattera och jag ger gärna min åsikt om saker och ting. Min familj går alltid först och materiella saker väger mycket lite i min värld. Jag klarar mig utan allt det där bara jag har mina nära och kära hos mig.

Mina föräldrar är något som står mig varmt om hjärtat. Det var dom som gav mig liv och de har gjort allt vad de kan för att vi barn skulle få det så bra som möjligt. Nu då de blev äldre så är det minsta jag kan göra att återgälda det dom gav mig som barn och under min uppväxt. Min pappa finns tyvärr inte längre bland oss men han finns i mitt hjärta för alltid.

Är det någon som hakar på detta så säg gärna till så kommer jag in och säger vad jag tycker :-)


Det har varit en bra dag idag fast jag knappt har sovit i natt. Vi lade oss och tittade på film och sedan lade vi oss för att sova. Hur trött jag än var så kunde jag inte sova så när klockan var 02:30 så undrade jag när jag skulle få kunna släcka mina blå. Efter den tiden så somnade jag till och vaknade om vartannat. Jag vet inte varför jag hade svårt att somna men att jag vaknade till flera gånger efter jag väl hade fått somna förstår jag. Det var flera drömmar som gick in i varandra och den ena var om att pappa skulle begravas. Det var lite jobbigt och jag vet inte varför jag drömde om det.

Min tvilling flicka Beatrice skulle till kyrkan innan 9 men hon sov över hos en kompis till idag som oxå skulle dit så jag kunde ligga lite längre på morgonen iaf. Sedan åkte vi till kyrkan och såg henne i ett skådespel. Hon var så duktig. Jag trodde jag skulle spricka av stolthet när jag såg henne utklädd  till en av Jesus lärjungar och ängel. Jag filmade med mobilen och klippet blev rätt så långt. Jag får sätta in det en annan dag för det tar lite tid att ladda in den på Youtube.

Efter kyrkan så gick tvillingarna på lan och vi andra åkte ut till gravarna och satte en bukett blommor. Sedan for vi ut och tog en fika med Fredriks mamma. Vi tog en promenad och vi plockade lite ris. Sedan for vi i väg och köpte jord och lite pingstliljor och penseer och satte dom sedan i krukor här hemma. Efter lite fika så for vi in till Kalmar och handlade lite kakel till köket och 3 garderober med tillbehör på Ikea.

Dagen har sprungit iväg kan jag säga och nu sitter jag här och är allmän trött. Jag har duschat de små och de fyra minste är lagda. Själv väntar jag in Big Brother.

  Intressant?

1 kommentar:

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...