torsdag 20 september 2012

Nicklas Hocker är försvunnen

Idol-Nicklas Hocker är försvunnen. Mamman mötte en tom säng när hon skulle väcka honom. Hon körde runt och letade och fann Nicklas kläder vid en pir men Nicklas själv sågs inte till. Har någon sett honom? Ring isf 11414.

XMAN
     Foto: OLA AXMAN

Jag hoppas verkligen att han hittas oskadd. Han har varit deprimerad och blivit behandlad för det men det finns ju ändå risker med det. Missing people Sweden är inkopplade i fallet. Jag visste inte ens om att vi hade en sådan organisation i Sverige. 

Jag håller både tummar och tår för att han ska hittas snarast möjligt och oskadd. 

Usch. Det är inte så lätt att vara mamma eller anhörig till någon som är försvunnen. Jag vet när jag fick leta efter ett av mina barn när jag bodde i Skåne. Det var fruktansvärt. Barnet kom tillrätta oskadd men innan man hade barnet i famnen så var man ju livrädd. 

Idag sitter jag med Pontus hemma. Jag tog han ledig för en mysdag. Han tittar på tecknat just nu och äter frukost. Själv måste jag ner till tvättstugan.

Intressant?

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen dom hittar honom!!!
    Konstig att han tagit av sig kläderna???

    Ha en bra dag! kram

    SvaraRadera
  2. Fick veta av en kompis nyss att han tog livet av sig:(:( vet inte om det är sant:(:( men jag tror det:( så jävla hemskt:(.

    SvaraRadera

Tack för att du läste mitt blogginlägg. Du är välkommen tillbaka.
Önskar dig en fin dag ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...